Det er ikke altid, de får ret, men hvert år bliver der alligevel skelet til, hvem bookmakerne udpeger som den mulige vinder.

Og står det til dem, ser dette års danske Melodi Grand Prix ud til at blive en vaskeægte duel mellem to sange.

To af sangene er nemlig stukket lidt af fra de andre, når man kigger på oddsene.

De bedste odds – og dermed de dårligste, hvis du gerne vil vinde mange præmiepenge – har bandet Fyr & Flamme med den 80'er-inspirerede sang 'Øve os på hinanden'.

Det nummer ligger helt i top hos alle de danske bookmakere.

Det er dog tæt efterfulgt af duoen The Cosmic Twins, der stiller op med sangen 'Silver Bullet'. Den saxofon-festlige sang indtager andenpladsen hos alle bookmakerne.

Derfra er der et stykke ned til de næste på listen, hvor man finder Chief 1 & Thomas Buttenschøn med sangen 'Højt over skyerne' og Emma Nicoline med 'Står lige her'.

Også grandprixeksperten og journalisten Johann Sørensen har Fyr & Flamme som favorit til at vinde:

»Hvad er så opskriften på et vaskeægte grandprixhit? Det er, at det er en sang, som sætter sig fast hos dig med det samme, når du hører den allerførste gang,« forklarer han og tilføjer:

»Og sådan har jeg det med én af de i alt otte sange, som er med i år. Nemlig Fyr & Flamme med 'Øve os på hinanden'.«

Videre forklarer han, at sangen for ham er »lyden af 80erne og nostalgi, når det bare er allerbedst«:

»Du kan nærmest synge med på omkvædet, før sangen er slut. Og netop nu ser vi jo, at den her 80er-lyd storhitter i musikverdenen generelt, og det er også noget, vi vil kunne se til maj i Rotterdam (hvor Eurovision bliver afholdt, red.),« fortæller Johann Sørensen, der er tidligere formand for den danske Melodi Grand Prix-fanklub, og fortsætter:

»Der vil flere af Danmarks konkurrenter bringe lyden af 80erne ind på Eurovision-scenen. Og jeg er ret sikker på, at hele Europa nok skal blive 'fyr og flamme', når de hører Danmarks bud på en vindersang.«

Vinderen af det danske Melodi Grand Prix bliver kåret lørdag 6. marts. Du kan følge med i showet på DR1 fra klokken 20 og live her på bt.dk.