Fans raser over, at billetpriserne til Bon Jovis koncerter næste år er alt for dyre.
Fans raser over, at billetpriserne til Bon Jovis koncerter næste år er alt for dyre. Foto: AFP

Fans af rockbandet Bon Jovi er rasende over, at billetprisen på bandets kommende koncerter er sat så meget i vejret, at der for flere kan gå en hel månedsløn, hvis de vil nyde en af de koncerter, som bandet har planlagt at optræde med til næste år i juni måned i Øst London.

10.530 kr. er den nette sum, hvis man vil score en af de eftertragtede pladser oppe foran scenen. Vel og mærke eksklusiv bookinggebyret. Resten af billetterne er til salg for mellem 364 kr - 1620 kr.
På rockbandets hjemmeside giver fans verbale lussinger til bandet, der har promoveret sig selv på, at de har rødder i middelklassen.

En rasende fan skriver:
-Så høje priser ser man normalt fra opportunisterne på eBay, der stjæler billetter fra rigtige fans. Jeg slår et slag for, hvad jeg tror på, og jeg vil hellere bruge mine penge på at give mad til mine børn i stedet for smide penge i de fede kattes lommer.

En anden skriver:
-Billetpriserne er direkte latterlige. I svigter os virkelig denne gang, drenge.

Finansiel nedtur
Bon Jovi’s nye album ’ The Circle’ med den legendariske Jon Bon Jovi som frontfigur kommer ind på emner som den finansielle nedtur, men ironien kan langt fra set hos de sure fans.

En anden fan raser på hjemmesiden:
-At skrive et album om verdens problemer, kan medvirke til, at de taber en masse respekt. De priser er direkte tyveri.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.