Ikke for at være mandchauvinistisk. Det her er bestemt ikke en kritik af pigerne. Men måske skulle den amerikanske rocklegende Jon Bon Jovi lige løsne på bukserne og ta' et kik for at sikre sig, at der ikke skulle mangle noget.

For det her er da den værste gang tøserock, jeg længe har lagt øre til!

Men selvfølgelig kan man ikke rigtig bebrejde Jon, Richie og de andre Bon Jovi-gutter for at spille op til den hjemmegående amerikanske husmor.

Deres forrige (og udmærkede) album 'Have A Nice Day' var et uventet cross-over hit for både rock, pop og countryfans i hjemlandet. Så gutterne fra New Jersey skulle selvfølgelig være nogle monumentale fjolser, hvis de ikke ikke denne gang sørgede for, at musikken var lige så country, som den er rock.

Problemer et bare, at Bon Jovi i al deres behagetrang også har glemt, at countrymusik ikke nødvendigvis betyder udvandede omkvæd, tekster med flere klichéer end en succesroman og vokalharmonier, der får The Carpenters til at lyde som tysk punk-avantgarde.

For retfærdigheden skyld skal BJ have ros for trekløveret, der starter albummet.

Titelsangen har i det mindste et solidt country/rock-omkvæd, der vil garantere sommerens kanonhit i USA. 'Summertime' er en vellavet Def Leppard klon. Og med 'Make A Memory' viser Jon Bon Jovi og tabloidkongen og deltidsguitaristen Ritchie Sambora, at de sammen stadig kan skrue en god og rimeligt original power-ballade sammen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.