Lyt til artiklen

Søren Huss er klar til at genoptage karrieren.

For lidt over et år siden aflyste den 47-årige musiker pludselig alle sommer- og efterårskoncerter som konsekvens af, at han var blevet ramt af depression.

Den tidligere Saybia-frontmand blev nødt til at trække stikket fuldstændig, men nu afslører han i en video på Facebook, at han har fået det godt igen.

'Ohøj derude, smukke mennesker. Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har lavet en opdatering,' indleder han sin video og starter med at takke alle, der har skrevet til ham i løbet af det sidste års tid.

'Jeg har lige været igennem en ordentlig tur. Som jeg nævnte for et års tid siden, fik jeg en depression, som jeg har skulle forholde mig til – og det har jeg gjort – forholdt mig til,' fortsætter han.

Søren Huss fortæller blandt andet, at han har fået hjælp af en psykolog, og nu har fået lyst til at vende tilbage og spille koncerter igen.

Derfor gør Søren Huss nu comeback i første omgang med tre koncerter i december i henholdsvis København, Aarhus og i hjembyen Nyborg.

Søren Huss udgav sidst musik i 2019 med albummet 'Sort og hvid til evig tid' og livealbummet 'En helt almindelig koncert' i 2020.