Lyt til artiklen

Har Christopher lavet årets bedste VM-sang?

Selvom Burhan G, Ankerstjerne og Jarl Friis-Mikkelsen har lavet den officielle sang sammen med landsholdet, og Gulddreng allerede har hittet stort med sit bud 'Den (u)officielle VM-sang', er det Christophers 'Tror kun på én Hjulemand', der bliver delt af Kongehuset.

Mandag besøgte kronprins Frederik landsholdsspillerne før deres afrejse til Qatar.

Kongehuset delte efterfølgende en video af besøget på deres Instagram-profil, og her har flere bemærket, at det ikke er den officielle VM-sang, men Christophers, der bruges som musik i videoen.

'Fedt, at vores folkelige kronprins vælger 'Natholdets' landsholdssang,' lyder en brugerkommentar med henvisning til, at Christopher har lavet sin VM-sang i samarbejde med TV 2-programmet 'Natholdet'.

'Alt jeg ønsker mig til jul er VM-guld og en duet mellem Christopher og Frede,' lyder en anden kommentar.

'Hahaha, fedt, at det ikke engang er den officielle sang,' lyder en tredje.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Christopher, men det har ikke været muligt.

Christopher har mødt Kronprinsen. Her er han i 2016 til kulturbal på Christiansborg, hvor han hilste på den royale familie.
Christopher har mødt Kronprinsen. Her er han i 2016 til kulturbal på Christiansborg, hvor han hilste på den royale familie. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen
Vis mere

Popstjernen har dog selv delt Kongehusets video i en story på Instagram og byder også ind med en kommentar til Kongehusets opslag med teksten:

'Jeg tror kun på én kronprins'.

B.T. har også været i kontakt med Kongehusets kommunikationsafdeling for at høre, hvorfor det lige netop er Christophers VM-sang, der bliver brugt.

De havde ingen kommentar.

I forbindelse med sit møde med landsholdet skrev kronprins Frederik mandag på Instagram:

'Holdet står skarpt, humøret er højt, og man behøver ikke bære rød-hvide briller for at have store forventninger til et dansk landshold, der er velspillende, har et fantastisk sammenhold og hungrer efter at følge op på EM-succesen fra forrige sommer.'

Kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, oplyste søndag til Ritzau, at man følger den fungerende regeringslinje, hvad angår VM, hvilket betyder, at man ikke vil tage til Qatar under slutrunden.

I Instagram-opslaget skrev kronprins Frederik da også videre:

'Som jeg flere gange har understreget, har landsholdet min fulde støtte, uanset hvor i verden de spiller, denne gang glæder jeg mig til at heppe på holdet hjemmefra, og jeg ønsker Kasper Hjulmand og hans trup alt muligt held og lykke.'

Ud af årets nye VM-sange er det som nævnt Gulddrengs 'Den (u)officielle VM-sang', der indtil videre har klaret sig bedst blandt danskerne med eksempelvis 927.000 afspilninger på Spotify.

Burhan G's og landsholdets officielle VM-sang 'Skulder mod skulder' har tilsvarende indtil videre lidt over 300.000 Spotify-afspilninger, mens Christophers, der kun har været på Spotify i lidt over en uge, er blevet afspillet 75.000 gange.

Se kronprins Frederiks møde med landsholdet herunder: