I årevis har Boss’ens danske fans drømt om denne dag. Anmelderne har krydset fingre og håbet. Koncertbookerne har arbejdet døgnet rundt. Og nu går drømmen endelig i opfyldelse: Bruce Springsteen og hans legendariske E-Street Band bliver hovednavn på Roskilde Festival 2012.

Der erfarer B.T. på baggrund af samtaler med flere kilder i musikbranchen.

Og selvom personalet på Springsteens amerikanske managementkontor er mindre åbne, lader de alligevel døren stå på klem.

- Vi vil ikke bekræfte noget før den officielle afsløring senere på ugen. Men vi afviser det heller ikke, siger de således til B.T.
Og med allerede fastlagte festivaljob i England - hhv. 24. juni og 14. juli, passer festivalens datoer 5. til 8. juli da også perfekt ind i Springsteens eksisterende turnékalender. Og Roskildes fans bør være stolte af deres indflydelse. I årtier har ’The Boss’ nemlig ligget øverst på de ønskelister, som festivalen hvert år indsamler fra deres musikglade brugere.

Og B.T.s egen rockredaktør Steffen Jungersen kunne heller ikke være mere enig i valget:

- Bruce Springsteen er navnet, som enhver festivalarrangør i hele verden ville sælge deres egen familie til hvid slavehandel for at booke. Manden giver sig selv 120 pct. hver aften - i tre til fire timer. Og hvis det var nødvendigt, kunne han redde hele festivalen på egen hånd. Han er det perfekte festivalnavn, siger Steffen Jungersen.

Billetsalget til næste års Roskilde Festival begynder om en uge. Og med Bossen på programmet er der nu mere end nogensinde god grund til at være i god tid.

Hvad synes du om, at Bruce Springsteen skal spille på Roskilde?

Deltag i debatten under artiklen