»Hovedkonklusionen må være, at Axl Rose redder AC/DC, hold kæft, hvor gør han det godt,« siger BTs anmelder Steffen Jungersen på telefonen, mens han kæmper sig ud af et, efter hans mening, totalt overfyldt Aarhus Stadion.

»Det ville have klædt dem at lukke 10.000 færre ind,« som han siger.

»Det var som, man kunne forvente, en solid gang rock med nogle af de bedste rock-numre, der nogensinde er skrevet, og Axl Rose viste sig at være lige præcis det spark i røven, AC/DC havde brug for,« siger Jungersen.

Han måtte se koncerten fra en lille vej ved stadion, fordi hans plads på en tribune var taget af nogle andre.

»Jeg blev lovet tæsk to gange, fordi jeg ville have den plads, der stod på min billet. Jeg forsøgte at få fat i en kontrollør, men der var ingen i nærheden. Overhovedet. Til sidst måtte jeg og mange andre opgive og finde et eller andet tilfældigt sted at stille os. Alle de publikummer, jeg har talt med på vej ud, mener at logistikken var katastrofal. Jeg har oplevet lidt af hvert i de mange år, jeg er gået til koncerter, men dette er det pinligste,« siger Jungersen.

»Jeg ved ikke hvem, der bærer ansvaret for dette, men nogen må stå til ansvar,« tilføjer han.

Henrik Faurhøj, der var til AC/DC-koncert med sin kone, bekræfter, at det med hans ord 'var et forfærdeligt forsøg på arrangement'.

»For det første var alle normale gå- og kørselsadgange spærret, så ALLE 46.000 skulle ind ad én og samme vej. Efter at have stået i kø nogle timer her, så skulle man sør'me også stå i kø for at komme ind på selve stadion,« skriver han i en mail til BT.

»Når man normalt kommer til en kamp på Aarhus Stadion, er der stort set lukket op for alle mulige indgange. Men når man så holder sådan en koncert, hvor der skal komme 46.000 tilskuere. Ja så skal alle lukkes ind af kun to indgange,« skriver Faurhøj videre.

Det lykkedes aldrig parret at finde vej ind til plænen, hvortil de havde købt billetter.

»Vi flygtede op på tribunerne, hvor der var plads og hvor vi kunne betragte koncerten fra trapperne mellem sidde pladserne. Folk stod som sild i en tønde…. ALDRIG har jeg oplevet noget lignende,« skrive Faurhøj, og slutter:

»Live Nation: Næste gang i påtænker et arrangement i Aarhus Så tror jeg lige i skal planlægge logistikken noget bedre.

Læs anmeldelsen af koncerten her på bt.dk