Det foregik ikke helt uden problemer, da Ariana Grande i weekenden spillede koncert i den amerikanske by St. Louis i delstaten Missouri.

Mens hun var ved at fremføre sangen 'R.E.M', begyndte hun nemlig at græde, og det fangede flere fans på videoer, der siden blev delt på de sociale medier.

Delingerne fik dog flere fans til at udvise støtte for deres ikon, og nu er hun selv tyet til de sociale medier for at fortælle om episoden.

'Touren er vild. Livet er vildt. Jeg er taknemmelig for havet af kærlighed, der hver dag omgiver mig, og for de mennesker, der kommer til koncerterne og giver os al deres energi,' skriver hun på Instagram.

Listen over ting, den 26-årige sangerinde er taknemmelig for, er lang.

Den tæller blandt andet hendes band, dansere, stemme, hold, fans og buschaufføren Kurt.

'Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Uanset hvor svært det bliver, og uanset hvor mange følelser der skriger på at blive behandlet og sorteret i, er jeg dybt taknemmelig, og jeg lover at fuldføre det, jeg har startet.'

Sammen med den lange, personlige tekst har hun delt et billede fra en af sine koncerter, og så takker hun i øvrigt sine fans for, at de accepterer hendes menneskelighed.

I sit lange skriv kommer hun også ind på, at de seneste år har været fyldt med bump på vejen.

'Jeg føler alting på en meget intens måde, og jeg har forpligtet mig til at tage på tour, mens jeg stadig er ved at bearbejde mange ting... så nogle gange græder jeg en del,' skriver hun.

Det er da heller ikke småting, 'Thank u, next'-sangerinden har fået i bagagen de seneste par år.

For lidt over to år siden blev 22 mennesker dræbt, da en terrorist angreb efter en Ariana Grande-koncert i Manchester. Året efter mistede hun sin ekskæreste Mac Miller, der døde af en overdosis. Kort tid efter brød hun forlovelsen med komikeren Pete Davidson, som hun havde været sammen med i et halvt år.