Mit vigtigste budskab er, at hvis man er havnet i et forhold, hvor man mister sig selv, så gælder det bare om at komme ud af det i en fart.
Mit vigtigste budskab er, at hvis man er havnet i et forhold, hvor man mister sig selv, så gælder det bare om at komme ud af det i en fart.

Den unge sangerinde Anna David drømmer om den store kærlighed.

Sangerinden Anna David, 24 år, drømmer om at den store kærlighed.

- Jeg vil gerne giftes og have børn og have et dejlig hus med en lækker have til mine tre hunde. Det er én af mine største drømme, fortæller Anna David. I næste udsender hun sin tredje plade 'Tæt på', og den handler udelukkende om kærlighed. Men ikke kærlighed for enhver pris. Som i 'Fuck dig' sender hun et budskab om at sætte grænser for, hvad man skal finde sig i som kvinde.

- Mit vigtigste budskab er, at hvis man er havnet i et forhold, hvor man mister sig selv, så gælder det bare om at komme ud af det i en fart. Alle mine veninder har været ude for det, og jeg har også selv prøvet det - oh yeah!. Man bliver drevet så langt ud, at man mister sig selv, fordi man prøver at bevare en drøm om den fyr, man nu er sammen med.

Det forfærdelige er, at man ikke kan give slip på den drøm, selv om man ved, at forholdet er håbløst, og han egentlig slet ikke er den person, man blev vild med i starten, siger Anna David med et eftertryk, der antyder, at det ikke er længe siden, at hun befandt sig i samme situation.

Udgangspunkt i eget liv
Hun har indspillet 'Tæt på' samtidig med, at hun har været til tv-optagelser af efterårets store musicalserie på TV2 'Store drømme', hvor hun spiller een af hovedrollerne.

- Alt er nyskrevet og tager udgangspunkt i mit eget liv. Jeg kigger tilbage på det, der er sket mig i det sidste halvandet år. Måske er der et eller to numre, der er skrevet mere i sjov, men ellers er de meget personligt og berører alvorlige ting.

Hun får stadig får breve og reaktioner på superhittet 'Den lille pige', hvor hun fortalte om at være udsat for voldtægt.

Hjælp efter voldtægt
- Der er rigtig mange, der har skrevet til mig, at det nummer har hjulpet dem igennem, hvis de har været udsat for voldtægt. Men jeg har også fået mange reaktioner fra folk, der har været udsat for incest. I sådanne situationer er det rigtig vigtigt at få sat ord på sine følelser.

Reaktionerne har virkelig rørt meget i mig. Det er fedt, at andre, der har været ude for det samme som jeg, kan bruge min musik til noget og hjælpe dem til at sætte foden i døren og sætte grænser, siger Anna David, der altid har skrevet for at få mine følelser ud og lyttet til andres tekster for at få sat ord på sine følelser.

- Musikken er min krykke. Den er der, når jeg er ked af det, og når jeg er glad. Det er den, der holder mig oppe i dårlige tider, slutter Anna David, der tager på turne med sit band umiddelbart efter pladeudgivelsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.