Skandaløse sange. Mere end haltende vokal. Og et publikum, der allerede begyndte at udvandre før tid.

Det er ikke just milde ord, som de danske anmeldere bruger, når det kommer til det amerikanske band Bon Jovi - med den karakteristiske forsanger Jon Bon Jovi i front - som lagde vejen forbi Slagmarken ved Sønderborg tirsdag aften.

Særligt bider anmelderne fast i, at den 57-årige forsangers stemme ikke er, hvad den har været.

»Den stadig fotogene, luksus-lovløse cowboy Jon Bon Jovi er kendt som en tikkende energibombe. Han var også en myndig festindpisker tirsdag aften, men der var for lidt at hænge begejstringen op på. Hans vokal savnede overbevisende kraft, og man blev ligefrem forbløffet over, hvor tiltagende falsk han brølede i takt med at koncerten skred frem. I ekstranumrene var den helt gal,« skriver Jyllands-Postens anmelder, Anders Houmøller Thomsen.

To stjerner kaster han derfor efter koncerten, som blev afholdt foran 25.000 publikummer.

Der var dermed langt fra udsolgt, da der er plads til 35.000 på Slagmarken.

Heller ikke anmelderen hos JydskeVestkysten, Claus Møller Jensen, var begejstret for koncerten:

»Symptomatisk begyndte de første mange mennesker også allerede at smutte fra den over to timer lange koncert inden de obligatorisk ekstranumre, hvor i øvrigt publikum havde mere end svært ved at mønstre gejst til at klappe bandet ind igen.«

Han kvitterer med tre stjerner.

Hos musikmediet Poplish påpeger anmelderen, Nicolaj Sveiger, at det var tydeligt at se, at Jon Bon Jovi havde brug for pauser undervejs:

»Ved 'Bad Medicine' og afslutningsnummeret 'Livin’ On A Prayer' var det utrolig tydeligt, at stemmen ved den 57-årige forsanger ikke længere er i top. Flere gange måtte han holde små pauser, hvor resten af bandet tog over, så han kunne trække vejret en ekstra gang. Begge sange var fuldstændig skandaløse, og var noget som fik Pyrus til at ligne en vaskeægte rockstjerne,« skriver han.

Hos Poplish ender vurderingen derfor på 20 procent ud af 100.

Heller ikke hos Ekstra Bladet er der meget begejstring at spore hos anmelderen, Thomas Treo, som giver Bon Jovi to stjerner:

»Sangene havde ringe effekt på et publikum, som vist hellere ville hjem og kramme sofaen. Sådan så de i hvert fald ud. Klapsalverne var meget, meget spredte.«

Et enkelt medie - Gaffa - svinger sig dog op på fire stjerner.

»Hvad Jon Bon Jovi mangler i sangstemmen, gør han dog op for i energi og charme. Han danser rundt på scenen, blinker til publikum og har en fest med sine bandmedlemmer. Men som sanger skal man altså først og fremmest kunne synge de sange, man har taget med,« skriver anmelderen, Casper Dons.