Som få andre danskere håber den klassisk uddannede guitarist, komponist og sangerinde Maria Elizabeth, at det gode danske sommervejr holder.

I stedet for at invitere indenfor i en stribe danske forsamlingshuse tager Maria Elizabeth nemlig sit publikum med på det, hun selv kalder en 'koncertvandring' - igennem skov, eng og hvad der ellers må være i nærheden..

Her nydes naturområderne omkring byer som Silkeborg, Kerteminde og Frederiksberg. Og vandringen ender med en stribe sange fra Maria Elizabeths helt nye album, 'Circle in the Woods'.

Koncert- og naturvandringsrækken, der helt naturligt er arrangeret i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, fortsætter frem til 4. oktober, hvor sæsonen rundes af med en koncert i og/eller omkring Bakkehuset på Frederiksberg.

Sangene på det nye album er både inspireret af svenske ABBA, naturen og de nordamerikanske indianere. To kompositioner, 'The Wandrer' og 'Love a Thousand Years', har Maria Elizabeth skrevet sammen med ingen ringere end top-pop-snedker Henrik Balling (også albummets producer), der i 80'erne selv skrev dansk pophistorie sammen med bandet Gangway og siden har produceret for både Marie Key og Peter Sommer.

Musikken er eftertænksom, melodiøs og tilbagelænet. Og ifølge Maria Elizabeth selv er koncertvandringerne velegnede til både børn og voksne.

Her er oversigt over Maria Elizabeths efterårsprogram:


13. september, Vilsbøl Plantage, DN Thy
14. september, Moesgaard Skov, DN Aarhus
15. september, Jagtens Hus, Mols Bjerge, DN Syddjurs
16. september, Silkeborg bad, Silkeborg
21. september, Gryden ved kalkbruddet, DN Faxe
23. september, Fyns Hoved Camping, DN Kerteminde
30. september Frederikssund, Kulturhuset Elværket, Dansk Vandrelaug
04. oktober Bakkehuset, Frederiksberg (Kbh)