Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

William Junior Maxwell, også kendt under kunstnernavnet som 'Fetty Wap', er blevet løsladt efter at have været tilbageholdt i en uge.

Men det har ikke været en gratis omgang at komme ud. For en uge siden blev han anholdt i forbindelse med Rolling Loud-festivalen i New York for at have medvirket til smugling af stoffer som kokain, heroin og fentanylpiller. Det skriver Page Six.

Den 30-årige rapper har angiveligt betalt 500.000 dollar for at komme ud, hvad der svarer til lidt over tre millioner danske kroner.

Det er dog på betingelse af, at han ikke forlader New York, Long Island og New Jersey. Derudover har han afleveret sit pas, taget en stoftest og accepteret GPS-overvågning som en del af aftalen.

Her nåede Fetty Wap at være tilbageholdt i en uge.
Her nåede Fetty Wap at være tilbageholdt i en uge.
Vis mere

Stofferne er blevet smuglet ved hjælp af det amerikanske postvæsen fra vestkysten til østkysten.

Hvad, der er mere bemærkelsesværdigt i sagen, er, at en betjent også er blevet anholdt i samme sag.

»At vi har arresteret en rapper og en kriminalbetjent som en del af samme forbrydelse viser, hvor modbydelig narkotikahandlen er blevet,« sagde Michael J. Driscoll fra FBI i forbindelse med anholdelsen af rapperen.

Den næste høring i sagen er onsdag 24. november.

Det seneste års tid har været turbulent for 'Fetty Wap'. I oktober 2020 blev hans lillebror skudt og dræbt i deres hjemby Paterson i New Jersey, og for bare to måneder siden døde hans datter.