Ifølge Gallup så kun 603.000 danskere TV2 Allstars i fredags. Det er godt 200.000 færre end sidste fredag. Ser man på ugens top ti vil danskerne hellere se 'Station 2', '21 Søndag' og 'Spise med Price'.

- Det er et udtryk for, at Allstars ligger i helligdagssæonen, forklarer Gitte Madsen, der er TV2 redaktør på TV2 Allstars.

- Folk har fri og tager til konfirmation eller ud og rejse. Programmet fejler ikke noget. Vi har kun fået positive tilkendegivelser fra seerne, siger Gitte Madsen.

Ser man bor fra Julie Berthelsen, har den brede befolkning nok ikke haft den store kendskab til Niarn, Johnson og Rasmus Nøhr, som er korledere i dette års Allstars, men det ser Gitte Madsen ikke som en grund til de lave seertal.

- Jeg synes ikke, de er ukendte. Vi vil gerne have yngre kunstnere med, og vi har da også tidligere haft Clemens og UFO og Yepha i programmet, så det kan jeg ikke se som en grund.

Gitte Madsen indrømmer dog, at seertallene er for lave, og at hun gerne så dem længere oppe mod en million, men sådan er det nu engang. Og TV2 har ikke tænkt sig at reklamere ekstra for programmet op mod finalen:

- Nu er vi nået til semifinalen, og der er altid tradition for flere seere i de afgørende programmer. Men nu kommer Pinsen, så hvis de stadig er lave i næste uge, så har jeg da den som undskyldning, slutter Gitte Madsen.