Det er, som om luften er røget af ballonen' og Alexandras single 'Wash Me Away' ikke klikker mere efter at have været ude i godt en uge.

»Folk skulle lige se giraffen, og det var fint nok, men så var det heller ikke bedre, og jeg tror også, det var i den ånd, hun lavede det,« siger Alex Nyborg Madsen, vært på programmet 'Madsen' på P4.

Sangen, der er skrevet til velgørenhedsorganisationen Star For Life, skal hjælpe med at samle ind til gavn for udsatte børn i Afrika og overraskede danskerne, da grevinden uventet sprang ud som sanger.

Nummeret fik en masse streams på Spotify, da det kom ud, men er nu røget så langt ned ad listen, at det ikke længere er med på Spotifys top-200 over mest streamede sange i Danmark.

»Da den kom, var der en masse nysgerrige, inklusive mig selv, der lige skulle se, hvad det var for noget. Nu er det mere det reelle leje, den ligger i,« siger Madsen og fortsætter:

»Det er lavet til velgørenhed og for at hjælpe fattige børn, og jeg synes selv, jeg fornemmer, at det er i den ånd, hun har lavet det, og ikke for, at det skulle blive et kæmpe hit.«

Alexandra har selv udtalt, at hun ikke prøver at bilde nogen ind, at hun er en fantastisk sangerinde, og musikekspert Henrik Malling var heller ikke imponeret, da B.T. snakkede med ham i sidste uge.

Alex Nyborg Madsen er heller ikke blæst bagover efter at have hørt singlen og tror, den ender et lidt uheldigt sted.

Alex nyborg Madsen er en dansk sanger og radiovært. Han har været medlem af bandsne Witch Cross, Savage Affair, Harlot, Ache og Led Zeppelin Jam.
Alex nyborg Madsen er en dansk sanger og radiovært. Han har været medlem af bandsne Witch Cross, Savage Affair, Harlot, Ache og Led Zeppelin Jam. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

»Lige præcis den her sang er havnet et af de værste steder, den kunne havne. Den var ikke bedre, men så var den heller ikke værre, og derfor mister folk hurtigt interessen,« siger han og fortsætter:

»Grunden til, at singlen fik så meget opmærksomhed, var jo, fordi det var Alexandra, der pludselig kom ud med den, uden at nogen vidste, hun havde været i gang med det. Ellers var der aldrig nogen, der havde hørt det,« afslutter han.

Når en single ligger uden for top-200, betyder det, at den har under 8-10.000 daglige streaminger.

Lige nu er det Lukas Graham, med nummeret 'Love Somone', der ligger nr. et med over 81.000 streaminger.