Det legendariske rockband AC/DC på scenen i Parken d. 19. juni 2009. Nu er de gamle drenge tilbage med ny musik.
Det legendariske rockband AC/DC på scenen i Parken d. 19. juni 2009. Nu er de gamle drenge tilbage med ny musik. Foto: Martin Sylvest Andersen

Det legendariske rockband er ved at være klar med deres første album i seks år

"Rock Or Bust" er titlen på AC/DC's første album i seks år og indeholder 11 forhåbentligt vilde tracks. "Rock Or Bust" skal løfte en tung byrde, da albummet er efterfølgeren til det ekstremt succesrige album "Black Ice" der debuterede på førstepladsen i 31 lande, da det blev udgivet i 2008. Det nye album vil være tilgængeligt for den verdensomspændende fanskare fra den 2. december.

AC/DC's seneste album "Black Ice" nød som sagt stor succes, men GAFFAs anmelder Keld Rud var dog ikke ovenud lykkelig for det seneste udspil, der blev kvitteret for med tre sjerner. Overskriften lød: "Brødrene Young har stadig opskriften, men det kniber med råvarerne."

Der er dog formodentlig mange, der vil glæde sig til det nye album, ikke mindst på grund af den lange ventetid.

"Rock Or Bust" blev indspillet i foråret 2014 i Warehouse-studierne i Vancouver, og AC/DC har endnu engang arbejdet sammen med producer Brendan O' Brien og mixer Mike Fraser.

Fra lørdag den 27. september vil tv-kanalen Turner Sports give fans en smagsprøve på det nye track "Play Ball", som er at finde på det nye album "Rock Or Bust". Dette sker i forbindelse med Major League Baseball Postseason-kampagnen. Indholdet vil blive vist i adskillige uger på det amerikanske underholdningssite TBS, der dækker dette års American League Postseason, såvel som hos andre medier i Turner Sports portefølje.

Der er dog en mindre god nyhed i forbindelse med udgivelsen af det nye album. "Rock or Burst" er nemlig det første AC/DC album i 40 år uden andenguitarist og sangskriver Malcolm Young. Tidligere på året udsendte AC/DC en pressemeddelelse, hvor de desværre måtte meddele, at Malcolm Young tager en pause fra bandet grundet sygdom. Det endte sågar med en meddelelse om at Malcolm Young ikke vender tilbage til AC/DC grundet sygdommens natur.

Efter udgivelsen af "Rock or Burst" tager AC/DC på en verdensturné i 2015 uden Malcolm Young. Stevie Young, Angus og Malcolm Youngs nevø spiller guitar på "Rock or Bust" og vil også være med på deres kommende turne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.