Lyt til artiklen

God musik, sol, vand og strand.

Det er hvad den populære strandfestival Musik i Lejet kan diske op med.

Og i år er populariteten på ingen måde faldet. For da billetterne til sommeren 2023 blev sat til salg, så var de revet væk i løbet af et par minutter.

Det skriver arrangørerne af musikfestivalen i en pressemeddelelse.

Mandag klokken 10 satte den populære strandfestival Musik i Lejet cirka 10.000 billetter til salg, og bare 12 minutter efter var alle partoutbilletter udsolgt.

»Vi havde en god fornemmelse, før dagens online billetsalg skulle i gang. I går afholdt vi lokalsalg i Tisvilde. 1.500 billetter var i salg. Allerede aftenen før havde folk stillet sig i kø. Billetterne røg som varmt brød. I dag sad folk klar ved computerne ved startskuddet, og klokken 10.12 fik vi meldingen at, alle partoutbilletter var udsolgt. Det er helt utroligt,« fortæller Kristian Grauengaard, grundlægger af Musik i Lejet.

Det er første gang i tre år, at festivalen sætter billetter til salg, for festivalen, der blev afholdt i sommer, havde nemlig været udsolgt siden 2019.

Festivalen er især populær blandt unge mennesker, men sidste år kunne man også finde kronprins Frederik blandt publikum. Det kan du se i en video øverst i artiklen.

Der opstår også trafikale problemer, da hele Tisvilde-området nærmest bliver lukket ned. Sidste år blev Hovedgaden i Tisvildeleje spærret fra 18. juli til 24. juli.

Festivalen har blandt andet annonceret The Blaze (FR), Phlake, Swan Lee og Kind mod Kind til årets musikprogram, der i alt rummer +40 navne på plakaten.