En ny stor tragedie har ramt motorsporten, som er i chok. 

Det er netop meldt ud, at det hollandske racetalent Dilano van't Hoff er død efter en ulykke på Spa-Francorchamp-banen i Belgien. 

Den voldsomme ulykke, som involverede flere biler, skete, da det 18-årige stortalent kørte på den berømte bane i forbindelse med Formula Regional European Championship.

Banen var meget regnvåd og udsynet dårligt i den sidste fase af løbet, da det gik galt på stort set samme sted, hvor en anden dødsulykke fandt sted på samme bane i 2019, hvor Formel 2-køreren Anthoine Hubert mistede livet.  

'Den belgiske Royal Automobile Club, Circuit of Spa-Francorchamps og SRO Motorsports Group sender sammen med Alpine og ACI deres dybeste kondolencer til kørerens familie, hold og venner,' lyder det i en officiel udtalelse.

Også Formel 1-organisationen begræder tabet af Dilano van't Hoff, som betragtes som et stort talent, der i 2021 vandt det spanske Formel 4-mesterskab, og som kæmpede for at komme i betragtning til Formel 1.

Det tragiske løb blev kørt som opvarmning til det berømte 24-timers løb på Spa-banen, hvor otte danskere deltager herunder stjernerne Nicki Thiim og Michelle Gatting.