Foto: Scanpix

Det er efterhånden meget sjældent, at der trænger bare et lille officielt pip ud om Michael Schumacher. Det er der kommet nu.

I forbindelse med en udstilling om den tidligere Formel 1-kører, der i mandags åbnede i tyske Marburg, trådte manager Sabine Kehm frem og sagde:

»Han er et ikon inden for sporten, og den mest succesrige kører nogensinde. Og ind i mellem - på sådan nogle dage som i dag - er det opløftende at blive mindet om netop det. Det er sørgeligt, at han ikke kan være med os i dag, og der ingen, som hellere havde villet det mere end ham,« sagde Sabine Kehm.

I stedet måtte Michael Schumacher bliver hjemme i huset ved Geneve-søen i Schweiz, hvor han er stadig er under behandling døgnet rundt efter sin så alvorlige skiulykke for lidt over to år siden.

afeq13

»Vi kan ikke skrue tiden tilbage. Vi må acceptere det, der er sket og håbe på, at han med vores fulde støtte kan komme tilbage en skønne dag,« sagde Sabine Kehm.

Til stede var til gengæld ganske sjældent en samlet flok af Michael Schumachers nærmeste: Hustruen Corinne, børnene Gina Marie og Mick suppleret af faren Rolf.

Ved udstillingen blev også markeret, at sponsorerne Mercedes og DVAG har forlænget aftalerne med Michael Schumacher.

Ifølge Bilanz koster det lige omkring en million kroner om ugen at holde det store medicinske team omkring den tidligere racerkører i gang. Der skal være op til 15 personer (læger, sygeplejersker, fysioterapeuter etc.) ansatte.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.