Den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher kæmper i øjeblikket for sit liv på et hospital i franske Grenoble efter et alvorligt skistyrt søndag.

Hans mange fans kan dog glæde sig over, at Schumacher før har snydt døden og er kommet sig en alvorlig ulykke,

I februar 2009, efter at Schumacher i første omgang havde indstillet karrieren, gik det også galt for tyskeren, da han kørte galt på motorcykel.

Med 140 km/t styrtede Schumacher på sin Honda på banen Circuito Cartagena i den spanske by Cartagena. Ulykken blev i første omgang slået hen som mindre alvorlig, men det viste sig at være en sandhed med modifikationer.

Først lød skaderne på et brækket ribben, men Schumacher var mere medtaget end det. Han havde også beskadiget en hvirvel i nakken, samtidig med han havde pådraget sig flere kraniebrud og blødninger i hjernen.

Michael Schumacher kom sig overraskende hurtigt efter ulykken og skulle i efteråret 2009 have afløst Felipe Massa hos Ferrari, da brasilianeren var kommet til skade.

Den syv-dobbelte Formel 1-verdensmester havde dog stadig så mange problemer med nakken, at han måtte opgive comebacket, selv om Schumacher havde testet intensivt for Ferrari.  

Året efter vendte han dog tilbage til Formel 1, da han kørte for Mercedes i tre sæsoner. 

Også tilbage i 1999 var Michael Schumacher involveret i en alvorlig ulykke, da han kørte galt i det britiske Formel 1-grandprix. Dengang blev han opereret af hjernespecialisten Gérard Saillant, som også denne gang er kommet Schumacher til undsætning. Angiveligt skulle han været blevet fragtet til hospitalet i Grenoble med politieskorte fra Paris.

Ifølge den tyske avis Bild er Michael Schumacher natten til mandag blevet opereret endnu en gang, efter at han først blev behandlet efter sit styrt søndag.