Først blev Daniel Abt diskvalificeret og idømt en bøde på 83.000 kroner.

Men den 27-åriges fejl endte med at blive endnu dyrere, og nu har han også modtaget en fyreseddel fra arbejdsgiveren Audi.

Nu fortæller racerkøreren om, hvad der er op og ned i den spegede sag.

»Det er en smerte, jeg aldrig har følt på denne måde i mit liv,« siger Daniel Abt i en YouTube-video, hvor han undskylder for sin fejl.

I lørdagens Formel Es 'Race at Home Challenge'-løb blev tyskerens skærm sort, og selvom det virkede, som om han kørte, var det slet ikke ham.

Det var den østrigske esports-spiller Lorenz Hoerzing, der overtog rattet.

'Parret' endte på tredjepladsen i løbet.

Ifølge Abt var idéen at dokumentere historien over for sine fans, som de kunne more sig over. Hensigten var aldrig snyd, men alligevel er episoden endt med at koste ham rigtig dyrt.

»Jeg forstår, at vi gik for langt med den her idé. Jeg står ved den her fejl. Jeg accepterer det, og jeg vil tage alle konsekvenser, for hvad jeg har gjort,« siger han også i videoen.

»Til sidst er der kun at sige: Du laver fejl i livet. Jeg føler ikke, jeg kan falde dybere. Jeg ligger på jorden, men jeg vil rejse mig igen.«

Audi bekræfter også bruddet mellem de to parter.

'Integritet, gennemsigtighed og konsekvent overholdelse af gældende regler er højeste prioritet for Audi. Det gælder alle aktiviteter, som brandet er involveret i – uden undtagelse. Af den grund har Audi Sport besluttet at fyre Daniel Abt med øjeblikkelig virkning,' skriver Sky Sports.