Racerkøreren Tom Kristensen stopper karrieren efter denne sæson. Det har den nidobbelte vinder af Le Mans netop meddelt på et pressemøde på Hotel Nimb i København.

Dermed kører Tom Kristensen sit sidste racerløb nogensinde, når han d. 30. november kører sidste afdeling af VM-serien i langdistanceløb i Brasilien sammen med Audi-holdkammeraterne Loic Duval og Lucas di Grassi.

- Jeg føler, at jeg er kommet i mål. Jeg har ikke indtil nu kunnet mærke, at tiden var inde. Men den følelse er blevet endnu stærkere de seneste måneder, så jeg lige nu føler, at det er det helt rigtige at indstille min karriere, sagde Tom Kristensen på pressemødet.

- Jeg føler fortsat, at jeg er i relativ god form. Både fysisk og mentalt. Det gør beslutningen mere rigtig for mig. At jeg kan se alle i øjnene efter en god sæson, lød det videre fra den 47-årige danske racer-legende.

Tom Kristensen brugte også pressemødet til at fortælle, at han fortsætter samarbejdet med Audi, hvor han i fremtiden skal være ambassadør og en del af det team, der skal arbejde både mentalt og fysisk med Audis fabrikskørere.