Det kan virke modstridende, at en topatlet drikker fem dåsesodavand om dagen og spiser Nutella direkte af glasset.

Men sådan gør Nicki Pedersen.

Og det er blot nogle af de mange vilde detaljer fra den danske speedwaystjernes liv og hverdag, der dukker op i tv-programmet 'Kender Du Typen'.

I DR-programmet, der blev sendt tirsdag, bliver livsstilseksperterne Anne Glad og Jacob Holst Mouritzen vist rundt i fynboens 461 kvadratmeter store arkitekttegnede hus med udsigt til Lillebæltsbroen.

Nicki Pedersen og Anna Natascha Öhlin bor i huset med deres tre sammenbragte børn.
Nicki Pedersen og Anna Natascha Öhlin bor i huset med deres tre sammenbragte børn. Foto: Sportxpress
Vis mere

»Hvor er det bare fantastisk,« udbryder Anne Glad som det første, da hun træder ind i huset, som Nicki Pedersen selv har været med til at tegne i samarbejde med arkitekten.

En skuffe i køleskabet er fyldt op med Pepsi Max, mens Nutellaen har sin faste plads i skabet med kolonialvarer.

Undervejs i programmet skal eksperterne gætte, hvad det er på badeværelset, som hovedpersonen bruger flere gange om dagen.

Og svaret?

Et bidet.

Hver tredje måned får Nicki Pedersen et skud Botox i panden for at stå skarpt.

»Det bliver mere og mere in i Danmark. Vi mænd skal også gøre noget ved os selv. Det er fedt at kunne optimere på den måde, og det gør jeg. Jeg er ikke bange for noget,« siger Nicki Pedersen med et stort smil.

Desuden slynger DR-vært Tobias Hansen om sig med store tal i fremvisningen af Nicki Pedersens kæmpe villa.

I det store walk-in-closet, hvor alle skjorter hænger i poser og T-shirts hænger med vrangen ud for ikke at blive støvede, hænger der også et joggingsæt til 18.500 kroner, som aldrig har været brugt.

Der er fjernsyn og lyd for 2,5 millioner kroner i huset, som i øvrigt også har en stor hjemmebar i kælderen.

Selvom huset oser af penge, bliver der alligevel sparet, hvor det giver mening.

Står den for eksempel på en Gin Hass-drink, bruger Nicki Pedersen en billig bag-in-box gin, mens den dyre Hendrick's gin kun kommer frem til gintonics.

Og penge bliver igen et tema, da det bliver fortalt, at Nicki Pedersen stopper bilen og samler tomme flasker op, hvis han kører forbi dem på vejen.

»Man arbejder utrolig hårdt gennem årene. Hver krone, man finder, samler man op og investerer i sin sport. Der er ingen grund til at lade guld ligge på gaden. Så samler vi det op og panter det,« forklarer den tidligere speedwayverdensmester.