De tre kørere for Renault bliver 23-årige Kevin Magnussen, 25-årige Jolyon Palmer og 19-årige Esteban Ocon. Da den unge franskmand Esteban Ocon er test- og reservekører, bliver det en kamp mellem Magnussen og Palmer om, hvem der bliver førstekører.

Her vurderer TV2’s ekspert Jens Winther, at det bliver Kevin Magnussen, der ender med at løbe med den post. Ellers er hans comebacksæson ikke en succes lyder dommen.

»For mit vedkommende, så bliver jeg ekstremt skuffet, hvis han ikke tæver Jolyon Palmer hver gang de kører,« siger Jens Winther og føler op:

»Palmer er slet ikke en ligeså god racerkører som Kevin Magnussen. Hvis jeg var Jolyon Palmer, ville jeg ikke koncentrere mig om, om jeg er bedre end Kevin. Så ville jeg fokusere på, om jeg er bedre end Esteban Ocon, som er et kæmpe talent,« siger Jens Winther.

Selvom forventningerne til Kevin Magnussen er store, så tror jens Winther ikke på, at han kan komme på podiet, ligesom han gjorde det i sit allerførste løb i Formel 1 tilbage i 2014.»Det tror jeg ikke på, at man kan i bilen. Det kræver noget bedre værktøj,« slutter Jens Winther.