De sidste halve år har set sort ud for speedway-køreren Nicki Pedersen, men nu er der godt nyt på både den sportslige og personlige front, hvor han er begyndt at date reality-kendissen Christina Odorico, som har medvirket i TV3-programmet ’For lækker til love’.

Det var i maj, at Nicki Pedersen brækkede den samme nakkehvirvel for anden gang på under et år, og han har fået besked af lægerne om, at han kan miste sin førlighed, hvis han fortsætter som speedwaykører. I slutningen af september kom det så frem, at han ikke længere danner par med fitness-pigen Helene Hüttman, og deres brud var så dramatisk, at Nicki Pedersen på Facebook skrev en meget direkte besked til sine venner om enten at vælge mellem hende eller ham.

Men nu er der altså godt nyt at fortælle for Nicki Pedersen. For selv om lægen, der skannede ham for den brækkede nakkehvirvel, har advaret om, at han kan miste sin førlighed ved endnu et styrt, har han også fået de gode nyheder, at bruddet heler, som det skal, og han har fået grønt lys til et comeback.

Og det kommer, for det er netop kommet frem, at han har skrevet en kontrakt med den svenske klub Västervik Speedway for den kommende sæson, som begynder i marts.

»Med den type skade, som jeg har fået, kan man ikke sige, om jeg kommer mig 100 procent, og lægerne har sagt, at det kan være farligt for mig at køre speedway igen, men det heler godt, og der er så mange måneder til sæsonstart, at det er op til mig at tage en beslutning, og jeg har det sådan, at jeg ikke er færdig med speedway,« siger Nicki Pedersen.

Er det ikke for stor en chance, du er ved at tage. Altså, er du ikke bange for, hvad der kan ske, hvis du uheldigvis skulle styrte igen?

»Det prøver jeg på ikke at gøre mig tanker om. Det ligger for fjernt fra mig, at jeg skal stoppe med at køre. Hvis jeg skulle tænke på at være bange for at slå mig, ville jeg hænge cyklen op. For halvanden måned siden testede jeg mig selv og prøvede at køre igen, og der var jeg hverken bange eller havde smerter efterfølgende. Jeg har før trodset mange regler og læger, og jeg har da haft flere tanker om, hvorvidt jeg skulle fortsætte denne gang, men jeg føler ikke, at jeg skal stoppe,« understreger Nicki Pedersen, der føler sig i god form.

»Formmæssigt kan man sige, at jeg aldrig har vejet 64 kilo i oktober. Normalt ligger jeg på 65, 66 kilo, så det ser godt ud. Og så er jeg glad for, at jeg er 40 år og ikke 23, når jeg er løbet inde i denne skade, for jeg er ikke så påvirket af at sidde på sidelinjen i seks måneder. Jeg har haft en masse tid til at være sammen med venner, og det har jeg ikke kunnet i 15 år. Jeg har ladet batterierne op og ikke brændt ud som en tiger i et bur. Jeg har nydt min sommer.«

En sommer, som har budt på et afbrudt forhold til Helene Hüttmann, men Nicki Pedersen har været hurtigt ude og blev kun tre uger efter deres afsked spottet  på restaurant med Christina Odorico.

Nicki, du er blevet set på en restaurant kysse og hygge dig med Christina Odorico, og man kunne også se jer være sammen på dine egne profiler på de sociale medier. Hvordan ser det ud på den front?

»Jeg nyder livet, og det er vigtigt at leve. Jeg har ikke så mange kommentarer til det private. Alt er nyt lige nu, og jeg er da en offentlig person, så det I har set, er det, der er at fortælle,« forklarer Nicki Pedersen.

Danner I to par nu?

»Der er ikke noget, der er så langt, at jeg vil sige, at jeg er i et nyt forhold. Jeg kan sige, at jeg har det ganske udmærket, og jeg er kommet videre i mit liv. Men indtil jeg selv føler, at jeg har noget konkret at fortælle om noget mere fast, kan jeg ikke henvise til andet end mine sociale medier, og hvad man kan se dér,« tilføjer Nicki Pedersen.