Niels-Kristian Iversen kom frem til finalen ved det slovenske VM-grand prix i Krsko, men her havde danskeren ikke heldet med sig.

I finaleheatet måtte Niels-Kristian Iversen tage til at takke med en fjerdeplads, og han missede dermed muligheden for at komme på sejrspodiet. Vinderen i Krsko blev Jaroslaw Hampel, mens Tai Woffinden og Tomasz Gollob satte sig på anden- og tredjepladsen.

Iversen kom i finalen på bekostning af landsmanden Nicki Pedersen, da Niels-Kristian Iversen snød sin danske kollega i semifinalen.

I den samlede stilling er det dog fortsat Nicki Pedersen, der er den bedste dansker. Pedersen ligger på en samlet fjerdeplads med 108 point. Iversen halter en smule efter på femtepladsen med 101 point.

Begge danskere er dog stadig med i kampen om VM-medaljer, da det på ingen måde er umuligt at hente polske Jaroslaw Hampel på tredjepladsen eller russiske Emil Sayfutdinov på andenpladsen - de to har henholdsvis 112 og 114 point. På førstepladsen sidder britiske Tai Woffinden suverænt med 134 point.