Kasper Lynggaard, som mistede livet i en motocross-ulykke fredag, var en yderst vellidt mand. For et år siden charmerede han sig ind i unge pigers hjerter i TV2-programmet Dagens mand.

Venner og familie er i chok, efter 24-årige Kasper Lynggaard mistede livet i en motocross-ulykke i Dortmund fredag eftermiddag. Det store motocross-talent var en vellidt og åben skikkelse, som havde nemt ved at omgås andre mennesker.

Det viste han for hele Danmark, da han i december i 2012 var med i datingprogrammet Dagens mand. Her trådte Lynggaard ned af trappen til singlepigerne med et stort smil, og pigerne mødte ham stor interesse.

- Min sport er helt sikkert ikke for tøsedrenge, sagde Lynggaard, da han fortalte om sig selv, sin sport, og om at han godt kunne tænke sig en sød kæreste.

Kasper endte da også med at have et stort antal af piger, som han kunne vælge imellem, da han skulle beslutte, hvem han ville på date med.

- Cross-gutterne kalder ham også for Sidney Lee. Det er ikke på grund af håret, det er mere fordi han har perioder, hvor han går utrolig meget i solarie, sagde en af Kasper Lynggaards venner som en kærlig kommentar til sin ven i spotlyset.

Lidt over et år senere er Kasper Lynggaards smil set for sidste gang. I en træningsulykke før en konkurrence i Dortmund styrtede han så voldsomt, at han mistede livet.

Dødsfaldet er blevet modtaget med dyb sorg i motorsporten. Den tidligere racerkører, Nicolas Kiesa, var blevet venner med Lynggaard, da de sammen var begyndt at køre motocross. I næste uge skulle de have mødtes. Lynggaard var et åbent menneske, som man ikke kunne undgå at holde af.

- Hvis man er på det niveau, som Kasper var på, så er man normalt lidt, måske ikke egoistisk, men meget for sig selv. Det var Kasper ikke. Han snakkede med alle og var utrolig let at komme hen til, fortæller Nicolas Kiesa.