Lyt til artiklen

VM-bossen Enver Hansen går ikke ned på konditionen, når Danmark i 2018 arrangerer ishockey-VM i Royal Arena i Ørestad og Boxen i Herning.

Direktøren for en af de største og vigtigste danske sportsevents nogensinde er passioneret motionsløber og fejrer søndag 9. oktober ti års jubilæum som eremitageløber.

”Jeg begyndte at løbe ret sent, men det går den rigtige vej,” siger den 60-årige advokat, som sidste år kom under sin ”drømmegrænse” på 1.10 for de klassiske 13,3 kilometer i Dyrehaven.

For første gang lykkedes det ham også at bryde en anden grænse, nemlig at besejre sin kone, Lene, og reducere til 1-8 i familiens indbyrdes kamp.

”Træningen giver energi og et dejligt velvære. Vi nyder skoven,” siger Enver Hansen.

Familien træner med Hjerteforeningen to-tre gange om ugen i Dyrehaven. I en årrække dyrkede VM-bossen desuden motionsboksning i Idrættens Hus.

Enver Hansen har også kastet sig over længere distancer. I 2014 debuterede han på halvmaraton i det store VM i København, og 18. september gennemførte han igen de godt 21 kilometer gennem dronningens by.

Han har i godt halvandet år arbejdet med det kommende VM på dansk is, og til maj næste år starter billetsalget til de 64 kampe i København og Herning. Danmark får hjemmebane i den indledende pulje i Boxen, mens Tre Kronor bliver trækplaster i Royal Arena.

”Der skal mindst 100 millioner kroner hjem i entréindtægter. Det er en udfordring. Vi arbejder hårdt på, at VM bliver er sportslig og økonomisk succes,” siger VM-bossen og eremitageløberen.

Du kan stadig tilmelde dig årets største og festligste skovtur, det 48. Maj Invest Eremitageløb. Læs mere på www.elob.dk

Sidste øjebliks-tilmelding på E-dagen på søndag fra kl. 9.00 i informationen ved starten inden for den røde port ved Fortunen.