Udendørs løb er meget afhængig af vejret, men i ResolutionRUN, et unikt indendørs stafetløb 6. og 7. februar i DGI Byen og Øksnehallen, er vejret sat ud af spil.
Udendørs løb er meget afhængig af vejret, men i ResolutionRUN, et unikt indendørs stafetløb 6. og 7. februar i DGI Byen og Øksnehallen, er vejret sat ud af spil. Foto: Scanpix

ResolutionRUN 6. og 7. februar henvender sig primært til virksomheder og sætter vejret ud af spil

– Vi kender alle følelsen af at løbe til musik. Det er som om, man lige får fem procent ekstra energi og motivation. Vi kender samtidig også udfordringen ved at få dyrket motion i de kolde vintermåneder. Det er svært at finde løbeskoene frem, når det regner eller sner eller bare er mørkt udenfor. Med vort arrangement sætter vi vejret ud af spil, lyder det fra Martin Abild Jensen.

Han er en af arrangørerne af et unikt og nyskabende indendørs stafetløb over fire gange fire kilometer på en 1,33 kilometer lang rute, ResolutionRUN, 6. og 7. februar i DGI Byen og Øksnehallen i København.

Tre gange skal hver af de fire løbere på holdet rundt på ruten gennem alle lokaler i DGI-byen, mens det summer af liv og musik omkring dem.

– Vi henvender os primært til virksomheder. Konceptet minder meget om DHL-Stafetten. Når man har købt en billet til holdet, får man sit eget bord og opholdssted i Øksnehallen. Man hygger sig med venner og kolleger før, under og efter løbet, og der vil samtidig være diverse underholdning og messestande, hvor man kan gøre en god handel på løbeudstyr, siger Martin Abild Jensen og tilføjer:

- Vi kombinerer underholdning og motion i en spektakulær event.

Starten går de to dage kl. 18.00, men Øksnehallen er åben kl. 17.00-23.00. Man kan medbringe egen mad og drikke, men også købe fra Øksnehallens boder. Alle hold modtager en startpakke med diverse sponsorgaver og forplejning.

Læs mere og tilmeld dig her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.