SNIKs populære gade- og landevejsløb fra Kongens Lyngby til Nærum løbes søndag 27. april 2014 for 35. gang

Nu starter tilmeldingen til et af Danmarks største og mest traditionsrige langdistanceløb, BT Halvmarathon.

Det legendariske halvmaratonløb afvikles søndag 27. april 2014 for 35. gang i det smukke nordsjællandske område, og fredag 6. december kl. 12.00 åbner tilmeldingen på www.bthalvmarathon.dk

Løb foråret i møde. Kom og vær med i SNIKs klassiker, som gennem årene er blevet kaldt Danmarks bedste gade- og landevejsløb med en fantastisk atmosfære og et meget højt serviceniveau og i en lang periode var danske mesterskaber for seniorer, ungseniorer og veteraner.

- For at give løberne optimale betingelser før, under og efter løbet lukker vi for tilmeldingen ved 10.000 løbere. Da der erfaringsmæssigt bliver tryk på tilmeldingen, er det et godt råd at tilmelde sig så hurtigt som muligt, siger løbsleder Klaus Kristiansen.

– Vi sætter igen alle sejl til for at skabe et unikt løb. Vort mål er at give de mange løbere og tilskuere en totaloplevelse i de naturskønne grønne områder omkring Kongens Lyngby og Nærum.

BT Halvmarathon er først og fremmest et motionsløb, men også en stor del af den danske elite deltager hvert år. Der er rekordmange attraktive lodtrækningspræmier, og de tre hurtigste mænd og kvinder præmieres med henholdsvis 15.000 kr., 8.000 kr. og 5.000 kr.

– Som et nyt og spændende tiltag finder afhentningen af startnumrene sted på Lyngby Torv ved Rådhuset i forbindelse med en stor løbemesse i samarbejde med Craft og Løberen. En anden ændring er, at vi på grund af byggeriet ved Lyngby Storcenter flytter starten til Cirkuspladsen ved Firskovvej, siger Klaus Kristiansen.

Den 21,1 kilometer lange rute er hurtig og varieret og bringer løberne på en rundtur i Kongens Lyngby og ud omkring Virum, inden det går tilbage til Kongens Lyngby og nordpå gennem Mølleådalen til målet på Rundforbi Stadion i Nærum.

På www.bthalvmarathon.dk og SNIKs hjemmeside www.snikatletik.dk kan du læse mere om BT Halvmarathon og løbende holde dig orienteret om forårets motionsfest.

Hovedsponsorer for løbet er Craft, Gjensidige og BT.

Eventuelle spørgsmål til løbskontoret på bthalv@ultimate.dk eller tlf. 88 200 212 (mandag-fredag kl. 10.00-15.00).