Udendørs løb er der et par tusinde af i Danmark om året, så hvorfor ikke starte den ny sæson med et indendørs løb.
Udendørs løb er der et par tusinde af i Danmark om året, så hvorfor ikke starte den ny sæson med et indendørs løb.

Ferie & Fritid i Bella inviterer til et indendørs ti kilometer-løb

Hvorfor ikke lade det første motionsløb i 2013 være et indendørs løb.

Bella Center har i Ferie & Fritid i Bella 18.-20. januar fokus på den aktive ferie og livsstil, og lørdag 19. januar kl. 15.00 lyder startskuddet til et unikt løb.

Under taget på Skandinaviens største messe- og kongrescenter i hjertet af Ørestaden arrangerer Bella Center et ti kilometer-løb. Der løbes på en to kilometer lang afspærret rundstrækning, som skal gennemløbes fem gange.

Løberne kommer gennem alle hallerne på den store udstilling, og de flere tusinde gæster er garant for stemning og atmosfære. For at give løberne optimale forhold er deltagerantallet begrænset til 500.

Blandt deltagerne er den 28-årige fynske triatlet Michelle Vesterby, som blev nr. 12 i Ironman Hawaii. Og udfordringen er også taget op af de danske rejsejournalisters formand, Anne-Vibeke Isaksen, som ikke er bange for at blive slået med en omgang.

Garmin er hovedsponsor for løbet, som har opvarmning, start og mål i det store sportsområde i Hal C5. Berlingske Media er mediepartner.

Startgebyret er 100 kr., som inkluderer entré for løberen og en gæst til Ferie & Fritid i Bella. Læs mere og tilmeld dig på www.lidtmere.dk/sport
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.