Foto: Scanpix/Iris
Se her, hvordan du booster effekten af din træning − uden at komme til at svede.

Motion er godt, men det er faktisk tiden mellem dine træningssessions, der gør dig stærkere og slankere. Her får du 4 gode tips til, hvordan du kommer i form uden at røre dig alt for meget.

Sov mere
Søvn er alt afgørende for din krops restitution, men vidste du, at det også har stor betydning for din vægt? Er du træt, producerer kroppen nemlig hormonet ghrelin, som får dig til at indtage flere kalorier. Tip! Sæt din alarm til en time før sengetid, brug den sidste time på at falde ned, så sover du bedre.

Massage
60 %. Så meget kan en omgang massage umiddelbart efter træning booste din restitution. Har du ikke råd til en massør? Så gør det selv, men vent, til der er gået et par timer og brug lange, bløde strøg. Er du øm, så kan et koldt omslag også hjælpe.

Læs også på fitliving.dk: Stor slankeguide: Tab dig med Fit Living

Mere vand
Er du dehydreret, ryger din forbrænding helt i bund, selv om du knokler derudad i fitnesscenteret, så sørg for at drikke nok. 1,5 liter om dagen + en liter for hver time, du træner. Er dit tis mørkegult? Så har du drukket for lidt.

Rør dig bare lidt
Har du trænet hårdt, så lad være med at smide dig på sofaen dagen efter, tag i stedet en let yogatime eller gå en tur. Let motion vil mindske muskelømhed og sende nyt blod rundt i kroppen.


Læs også på Fitliving.dk:
5 øvelser, der giver flot talje og faste lår
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.