Start 2013 med et indeløb: Et ti kilometer løb under Ferie & Fritid i Bella.
Start 2013 med et indeløb: Et ti kilometer løb under Ferie & Fritid i Bella.
E-løbets grundlægger, Peter Schnohr, starter indeløbet i Bella Center.

Indendørssæsonen skydes i gang lørdag 19. januar kl. 15.00 i Bella Center med et løb, der siger spar to til alle tidligere løb under tag i Danmark.

I forbindelse med den traditionsrige rejsemesse, Ferie & Fritid i Bella, løbes et ti kilometer langt motionsløb på en 1.250 meter rute, der gennemløbes otte gange.

Det foregår på en afspærret rute i hallerne, og de mange tusinde mennesker til Ferie & Fritid er med til at skabe liv og atmosfære.

Ferie & Fritid har i år en stor, separat sportsudstilling, og løbet er med til at sætte fokus på den aktive ferie og fritid.

Som starter har arrangørerne allieret sig med Eremitageløbets grundlægger, hjertelægen Peter Schnohr. Han hev i slutningen af 60erne i samarbejde med BT de stillesiddende danskere op af lænestolene med en storstilet motionskampagne, og E-løbets ry er nået langt ud over de danske grænser.

Garmin er sponsor for løbet i Bella, Club La Santa har udsat to gavekort på 5.000 kr., og Berlingske Media er mediepartner. Man kan stadig tilmelde sig løbet. Læs mere og tilmeld dig på lidtmere.dk.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.