BT Halvmarathon er forårets motionsfest og bliver i 2013 større end nogensinde.
BT Halvmarathon er forårets motionsfest og bliver i 2013 større end nogensinde. Foto: Scanpix

Den 34. udgave af forårets klassiker bliver den hidtil største med 10.000 løbere

Når startskuddet lyder til den 34. udgave af forårets klassiker, BT Halvmarathon, søndag 21. april ved Lyngby Storcenter, bliver løbet større og festligere end nogensinde.

Mens arrangørerne, SNIK Atletik, i 2012 lukkede for tilmelding ved 8.000 løbere, er loftet i det kommende løb sat ved 10.000 løbere.

Fra 1. januar 2013 kan du tilmelde dig på www.bthalvmarathon.dk. Der bliver pr. tradition tryk på tilmeldingen, så et godt råd er at tilmelde sig så hurtigt som muligt.

– Samtidig med, at vi udvider feltet på halvmarathon, har vi valgt kun at satse på én distance og droppe kvartmarathon, siger Klaus Kristiansen, formand for løbsledelsen.

– BT Halvmarathon er kendt for sin unikke atmosfære og sit høje serviceniveau, og vi sætter alle sejl til for at gøre rammerne så festlige som muligt. Vort mål er at give løbere og tilskuere en totaloplevelse i de naturskønne grønne områder omkring Kongens Lyngby og Nærum.

BT Halvmarathon er først og fremmest et motionsløb, men også en stor del af den danske elite deltager i klassikeren, mange kalder Danmarks bedste gade- og landevejsløb. Der er mange attraktive lodtrækningspræmier, og de tre hurtigste mænd og kvinder præmieres med henholdsvis 15.000 kr., 8.000 kr. og 5.000 kr.

Starten går ved Lyngby Storcenter, og efter en rundtur i Kongens Lyngby kommer løberne ud omkring Virum, inden det går tilbage til Kongens Lyngby og nordpå gennem Mølleådalen til målet på Rundforbi Stadion i Nærum. Ruten er hurtig, spændende og varieret, og mange personlige rekorder er sat i BT Halvmarathon.

På www.bthalvmarathon.dk og SNIKs hjemmeside, www.snikatletik.dk, vil du løbende blive orienteret om forårets motionsfest.

Over 100.000 løbere har gennemført BT Halvmarathon siden 1979, og SNIK byder et rekordfelt på 10.000 velkommen til løb nr. 34 søndag 21. april 2013.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.