Katie Holmes krudtet op til narrestreger i kosmetikfirmaet Bobbi Browns forårskampagne. Foto: Bobbi Brown
Katie Holmes krudtet op til narrestreger i kosmetikfirmaet Bobbi Browns forårskampagne. Foto: Bobbi Brown

I efteråret kunne vi afsløre, at kosmetik-giganten, Bobbi Brown, har shanghajet Tom Cruises fotogene ekskone, Katie Holmes, til at bestride tjansen som brandets første kendte 'ansigt'.

- Jeg hyrede ikke en kendis. Jeg hyrede en kvinde, som jeg synes er virkelig cool, jordbunden og som stråler, når hun træder ind i et rum. Og så er hun meget fotogen, smuk, og kvinder kan identificere sig med hende, sagde Bobbi Brown i The Today Show i september måned, og sammenlignede Dawson's Creek-stjernen med 1970'er stilikonet Ali MacGraw.

- Katie er den smukkeste brunette, hun er naturlig, et friluftsmenneske. Katie er den nye Ali MacGraw.

De første fotos af Katie Holmes i Bobbi Browns forårskampagne er lige landet, og der er umiddelbart ikke meget af MacGraws rullekrave-mode a la 'Love Story' anno 1970 over 34-årige Katie Holmes smokey-eyes, eksorbitante smykker og bollehår på de glittede billeder.

Ifølge CBS News bliver kampagnebillederne, der gør reklame for brandets langtidsholdbare øjenskyggestifter -Long-Wear Cream Shadow Sticks - lanceret i USA på mandag.

Samarbejdet med Bobbi Brown er Katie Holmes debut som skønhedsmodel, men stjernen har tidligere været både talskvinde og model for modehuset Ann Taylor. Udover karrieren som skuespiller og skønhedsmodel har Katie Holmes stiftet modehuset Holmes & Yang sammen med stylisten Jeanne Yang. Holmes & Yang deltog ved New York Fashion Week for første gang i efteråret.

Branchebladet Women's Wear Daily anslår, at Katie Holmes tjener i omegnen af 2-3 millioner dollars ved at være 'ansigt' for Bobbi Brown. Til efteråret lægger Holmes navn og ansigt til en komplet Bobbi Brown kosmetik-kollektion.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.