M.A.C har hyret sangerinden Rihanna til at designe en vifte af nye makeup-produkter.
M.A.C har hyret sangerinden Rihanna til at designe en vifte af nye makeup-produkter. Foto: FREDERIC J. BROWN

Pyntesyge stjerner sværmer for det Estée Lauder ejede makeup-brand M.A.C. 

Dita Von Teese sværger til den vampede, røde læbestift Ruby Woo, når hun skal male byen rød. Lady GaGa, Ricky Martin og Nicki Minaj er alle 'ansigter' for M.A.Cs Viva Glam kollektion, som støtter AIDS-velgørenhed. Øjenbrynenes førstedame - CR Fashion Book-redaktøren Carine Roitfeld - har lanceret sin egen M.A.C kollektion med fokus på 'skovsneglene'. Og nu afslører Women's Wear Daily, at det innovative brand har slået kløerne i superstjernen Rihanna.

- Når man tænker på makeup, så er det første brand man tænker på - som er ordentligt - M.A.C. Uanset hvilken farve man foretrækker, så er det 'Lad os tage til M.A.C.'. Jeg har brugt M.A.C på mine turneer i meget lang tid, så det er et naturligt match for mig. Jeg har altid elsket makeup, og har altid sagt, at jeg gerne vil lave det, men kun med en kyndig hånd, siger Rihanna Til WWD.

Foto: Et smugkig på Rihannas kollektion for M.A.C

Den Grammy-vindende sangerinde, der præsenterede sine designs for tøjfirmaet, River Island, ved London Fashion Week for nylig, er ikke bare et navn på M.A.Cs emballage, pointerer Estée Lauder præsidenten, John Demsey.

Foto: Rihannas designs for River Island d. 16. februar

- Rihanna er ikke en galionsfigur. Dette er et rigtigt, organisk samarbejde, som bygger på gensidig beundring og respekt. De fire kollektioner føles som fire numre på en Rihanna opsamling. Hver kollektion har sit eget vibe, look og specielle emballage og krydderi, siger M.A.Cs talsmand til WWD.

Rihannas aftale med M.A.C byder bl.a på fire 'RiRi (Hearts) MAC' makeup-kollektioner, der lanceres løbende i 2013. Det første produkt, der rammer disken er læbestiften 'RiRi Woo', som er Rihannas homage til hendes yndlingslæbestift fra M.A.C - Ruby Woo. 'RiRi Woo' lanceres i maj måned, når Rihannas 'Diamonds' turné skydes i gang.

'RiRi Woo' sælges bl.a ved Rihannas koncerter og på nettet. I løbet af 2013 sættes Rihannas sommer- efterår- og julekollektion til salg (www.maccosmetics.dk).

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.