Pari Khadem er kvinden, der favner alle farver – uanset politisk ståsted.

Siden 1998 har hun regeret i Borgens lille åndehul ’Paris Hair & Beauty’ og sørget for, at et utal af politikere fra Helle Thorning-Schmidt til Ole Sohn, trygt kan lægge ansigtet i de rette folder i fjernsynet. B.T. har været på visit i Khadems skønheds-hule og fået en håndfuld tips, som vi alle forhåbentlig kan blive lidt kønnere af.


akj_pol_lancome_bt

Prima primer

- Jeg bruger altid en primer under makeuppen, uanset om jeg har mænd eller kvinder i stolen. Den gør huden ensartet og forlænger makeuppens holdbarhed. Lancôme La Base Pro Makeup Primer til 285 kr. hos www.matas.dk.

________________________________________________

akj_sekmat_bt

Flødeskum

- Jeg er vild med L’Oreal Matte Morphose foundation! Den er fantasisk at arbejde med, og konsistensen er som flødeskum. Den dækker helt utrolig godt og får huden til at virke silkeblød, lyder Paris lovsang til L’Oreals foundation, som hun bruger til Borgens mænd og kvinder. Matte Morphose findes i seks nuancer til 139,95 kr. pr. stk. hos www.matas.dk.

________________________________________________akj_pol_mas_bt


Diskrete vipper

- De fleste mascarabørster er så store, at resultatet ser for voldsomt ud. Jeg er ret glad for L’Oreals Double Extension mascara, som gør, at resultatet bliver diskret. Jeg kan godt finde på at give mændene en lille smule mascara på, men til dem bliver det oftest flottest og mest naturligt, når jeg farver deres vipper. 100 kr. hos www.matas.dk.

________________________________________________

akj_pol_teint

Tryllestav

- Alle politikerne får concealer på, enten Lancômes Teint Miracle eller Yves Saint Laurents Touche Eclat. De er lette i konsistensen, nemme at smøre på og ser naturlige ud. Under øjnene vælger jeg altid en tone lysere end hudens naturlige farve. Det gør, at man ser friskere ud. Teint Miracle, 230 kr. hos www.matas.dk.

________________________________________________

akj_pol_pudder

Dækker problemerne

- Alle, jeg har i stolen, får mineralpudder på fra GloMinerals. Den er fantastisk, for huden kan ånde, og man føler sig ikke ’masket’. For mit klientel m/k er det genialt at have en kompakt pudder med i tasken, for så kan de lige friskes op, inden de skal interviewes. Mange af mine kunder døjer med stresset, rødlig, og irritabel hud, og med mineralpudderen skal der meget lidt til for at dække problemerne. GloLoose Base, 435 kr. www.samedic.com.

________________________________________________

akj_blonde_k

B.T.s Katja Maria Salomonsen får lidt tips og tricks til læbestiften af Borgens stylist, Pari Khadem.

Borgens beauty-ekspert