Sorte katte i hobetal, 13-taller og splintret glas.

Filminstruktøren Pedro Almodovars 38-årige muse, Penélope Cruz, flirter med overtroens mange facetter i cocktail-brandet Camparis spritnye kalender - 'Kiss Superstitions Goodbye' (kys overtroen farvel, red.) - som blev lanceret i går.

- Temaet er intenst, fængende og chikt. Overtro er meget interessant og stimulerende. Som skuespillerinde står jeg ofte over for udfordringen at skulle beskrive det ubeskrivelige, og dette foto-shoot var ikke anderledes. Vi skabte en karakter, der skulle udvise en stærk og positiv attitude, og som virkelig skulle nå ind til overtroens kerne, og opløse myterne ved at udstråle tillid, siger Cruz til magasinet Hello.

Smukke Penelope Cruz oser af sensualitet i ny kampagne for Campari. Foto: Campari kalender


Camparis fjortende kalender er skudt af den velrenommerede fotograf Kristian Schuller. Og Emilio Pucci, Salvatorre Ferragamo og Monique Lhuillier er blandt de mange modehuse, som har skruet Vicky Cristina Barcelona-skuespillerinden ned i kalenderens rødglødende kreationer.


Camparis tidligere kalenderpiger inkluderer Eva Mendes, Jessica Alba og Milla Jovovich.

'Calendario Campari 2013' udkommer kun i et begrænset oplag på 9,999 stk. Kalenderen bliver ikke sat til salg, men gives til venner af det italienske brands bitre aperitif.

SE FLERE BILLEDER AF PENÈLOPE CRUZ FOR CAMPARI HER: www.campari.com

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.