Kosmetik-mastodonten Lancôme knytter endnu stærkere bånd til high fashion.

I sidste måned kunne vi berette, at Lancôme har allieret sig med Lanvins designer, Alber Elbaz, der skal skabe en limited edition makeup-kollektion, som lanceres til sommer.

Nu er turen så kommet til førstedamen Michelle Obamas foretrukne fashion-pusher - designeren Jason Wu.

Lady In Red - Michelle Obama iført en forførende, rød Jason Wu kjole ved Obamas indsættelsesfest i sidste måned. 

Michelle Obama iført (endnu en) Jason Wu kreation ved Barack Obamas tale til nationen i Washington i går (d. 12. februar 2013).

- Skønhed har altid været meget vigtig for Jason Wu brandet, og jeg har gjort den til en integreret del af mine shows. Det der er så spændende ved at indgå i et partnerskab med Lancôme, udover produkternes usammenlignelige kvalitet og luksus, er at brandet ikke pådutter kvinder en udgave af skønhed, men i stedet inviterer kvinder til at favne sig selv. Brandet er legemliggørelsen af en meget moderne, sexet kvinde med højt selvværd, ligesom de kvinder jeg designer for, siger Wu til Women's Wear Daily.

Jason Wus limited edition makeup-kollektion lanceres først til september 2013, men allerede ved designerens A/W 2013 show i New York i sidste uge, kunne 'beauty-fans' få et smugkig på farveladen, da makeup-teamet udelukkende brugte den nye kollektion på samtlige modeller.


I kulissen regerede makeup-artisten, Diane Kendal, og at dømme ud fra paletten bliver farven blå, som er sommerens store hit, også dominerende til efteråret.

Makeup-artisten havde således fremtryllet et par sensuelle smokey/katte-øjne i blå-lilla nuancer (Jason Wus 'Indigo' skygge, 'Le Crayon Khol i nuancen 'Purple Dusk' og generøse mængder 'Hypnose Drama' mascara i sort), som lookets fokuspunkt. I kontrast var læberne nude og modellernes hud var 'ren' med en douce ferskenfarvet glød. 


KLIK FOR STORT FOTO:

Jason Wus kollektion for Lancôme lanceres til september 2013.

En lidt mut Jason Wu modtager bifald ved sit A/W 2013 show under New York Fashion Week i denne uge.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.