Der er dømt 'catfight' i stormagasinernes kosmetikafdelinger, når en af sommerens store nyheder lander på disken d. 15. juni.

Branchebladet Women's Wear Daily beretter nemlig, at Lanvins israelske designer, Alber Elbaz, barsler med en limited edition makeup-kollektion i samarbejde med franske Lancôme. Kollektionen er Lanvins debut ud i farvelade, hvis man altså ser bort fra de Lanvin læbestifter, som var en del af H&Ms Lanvin kollektion i 2010.

På Youtube teases der allerede (og med Elbaz charmerende kruseduller) for kollektionen, som er døbt 'Lancôme x Alber Elbaz':

http://www.youtube.com/watch?v=4BhUXmtSoS8

- Alber Elbaz er uden tvivl én af verdens mest indflydelsesrige modedesignere. Men udover det, er han også den mest talentfulde. Hans sans for luksus, hans visioner omkring femininitet, og det strejf af frækhed han har ræsonnerer perfekt med de nye værdier, som vi har for Maison Lancôme. Vi er utrolig glade for og stolte over, at han skal kanalisere sit univers ind i makeuppens verden for første gang, siger direktøren for Lancôme International, Youcef Nabi, til WWD.

Udover Lanvins makeup-kollektion for Lancôme, har Alber Elbaz også sat sig for at pynte pulspunkterne. Til maj lancerer Lanvin således parfumen 'ME', der er den første Lanvin-duft, som Elbaz har været med til at udvikle. Saftens navn - 'ME' - er legemliggørelsen af Elbaz mantra om, at kvinder skal klæde sig på for at fremelske kærligheden til dem selv, og ikke for at blive elsket af mænd.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.