Indehaver af modebrandet Holmes & Yang, ansigt for Bobbi Brown, og nu skal Katie Holmes sælge shampoo. Foto: Alterna
Indehaver af modebrandet Holmes & Yang, ansigt for Bobbi Brown, og nu skal Katie Holmes sælge shampoo. Foto: Alterna
Klejne Pinnochios frigørelseshymne - 'Der er ingen bånd, der binder mig' - synes at være den, som Katie Holmes nynner med på lige nu.

For i kølvandet på skilsmissen fra Tom Cruise, er der åbenbart ingen grænser for den 34-årige skuespillerindes virkelyst. Katie Holmes er dedikeret modeskaber i sit firma Yang & Holmes. Om kort tid lanceres de første kampagner for kosmetikfirmaet Bobbi Brown med 'Dawson's Creek'-stjernen som visuelt trækplaster. Og nu rapporterer Women's Wear Daily, at Holmes-navnet bliver endnu dybere forankret i 'fashion'.

Katie Holmes har skrevet kontrakt med hårpleje-brandet Alterna, oplyser WWD. Og stjernen, der kan give enhver skandinav et akut anfald af manke-misundelse, skal fungere som både talskvinde for og medejer af firmaet.  

(Foto: Den spritnye Alterna kampagne med Katie Holmes)

I stil med supermodellen Helena Christensens aftale med det danske hudplejefirma, Beauté Pacifique, skal Katie Holmes være med til at udvikle firmaets produkter samt pryde brandets kampagner.- Jeg elsker at Alterna benytter sig af naturlige og økologiske ingredienser og holder sig væk fra skrappe kemikalier, som sulfater og parabener. Det er godt for mit hår, og det er godt for verden, så derfor bruger jeg det med god samvittighed, siger Holmes til WWD, og nævner brandets Caviar og Bamboo-serier, som sine favoritter.

- Alterna produkterne har forvandlet mit hår, siger Holmes, der dog ikke oplyser, hvor fed lønchecken fra firmaet er.

Alterna forhandles i Danmark (bl.a i velassorterede saloner og på nettet: www.nicehair.dk og www.shampoo-pusher.dk
)

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.