Ibi Støving iført en velgørende t-shirt fra Whiite. Overskuddet fra salget af Whiites t-shirt går bl.a til Red Barnets arbejde mod farligt børnearbejde i Bangladesh.
Ibi Støving iført en velgørende t-shirt fra Whiite. Overskuddet fra salget af Whiites t-shirt går bl.a til Red Barnets arbejde mod farligt børnearbejde i Bangladesh.

Erklærer du din kærlighed med blomster, chokolade eller svulstige kærlighedsbreve skrevet ved måneskin?

Den romantiske mærkedag - Valentinsdag - er lige rundt om hjørnet (d. 14. februar), og uanset hvor meget man kvier sig ved at fejre 'de elskendes helligdag', logrer selv den hårdeste hund ved synet af en erkendtlighed skænket med kærlighed.

Modebrandet Whiite er aktuel med en t-shirt, der kandiderer til at blive en af årets mest hjertevarmende Valentinsdags-gaver - en gave, der giver på flere planer.

I samarbejde med børnerettighedsorganisationen Red Barnet lancerer Whiite en 'Livets Træ' t-shirt. Overskuddet fra salget af t-shirten går til Red Barnet, der arbejder for at hjælpe verdens mest udsatte børn, bl.a børnearbejdere i Bangladesh.

 

 

(Foto: Tv-værten Ibi Støving støtter den gode sag og er trukket i Livets Træ 'trøjen')

- Livets Træ er et stærkt symbol på kernen i det universelle liv og på børnenes fremtid, for vi føler stort ansvar for at pleje de små frø, som vi sætter. De skal vokse, folde sig ud og udvikle sig til at blive selve træets stamme, siger Whiites chefdesigner, Frederikke Hviid, i en pressemeddelelse. 

(Støvings hue er vist det hendes kollega, TV2-værten Poul Erik Skammelsen, kalder 'hip-hopster'...)

Whiite of Red Barnets 'Livets Træ' t-shirt koster 379,95 kr og findes i hvid, blå og rosa i størrelse small til x-large. Find den bl.a her: www.whiite.dk (klik på webshoppen).

Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i mere end 120 lande. Red Barnet hjælper børnearbejdere ud af det skadelige arbejde, sikrer dem skolegang og ordentlige arbejdsforhold samt lærer børnene selv at kæmpe for deres rettigheder. Red Barnet blev oprettet i Danmark i 1945.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.