Matas løfter sløret for kædens nye satsning - Stylebox by Matas. Foto: Katja Maria Salomonsen
Matas løfter sløret for kædens nye satsning - Stylebox by Matas. Foto: Katja Maria Salomonsen Foto: Katja Maria Salomonsen
Matas lancerer kæden StyleBox i Esthetiques gamle lokaler

I et travlt kvindeliv kniber det med at finde tid til selvforkælelse. Ofte skal der ikke mere end en manicure eller en ny frisure til, før selvopfattelsen går fra skrot til flot. Alligevel tøver mange, før de taster nummeret på den frisør, negledame eller makeup-artist, der kan forløse drømmen om et flot ydre.

Det råder Matas bod på, når kæden i denne uge slår dørene op for stylingkonceptet/værkstedet - StyleBox - i Esthetique parfumeriernes gamle lokaler i Lyngby Storcenter og Fields.Ideen bag styling-slaraffenlandet - StyleBox - er, at man uden tidsbestilling (og evt. efter at have 'parkeret' gemalen i centerpubben) kan få gode råd, vejledning og blive behandlet af en af de mange Stylere (frisører, stylister, negleteknikere og makeup-artister), der defilerer rundt i det åbne, kreative værksted.


Det åbne 'værksted' i Stylebox i Lyngby Storcenter.


- Vi har en god fornemmelse for, at StyleBox rammer tidsånden, og at vi rent faktisk er i stand til at opfylde et behov, som vi oplever er støt stigende. Jeg tror at der er rigtig mange travle kvinder, som gerne vil modtage behandlinger, men som har en blokade i forhold til planlægningshorisonten. StyleBox kommer til at ligge de steder, hvor folk handler i forvejen. Derfor tror vi, at vi kan få en stor gruppe kvinder til at blive lidt mere impulsive, så de kan få ordnet negle eller få den styling, som de går og drømmer om, siger administrerende direktør i MHolding A/S, Terje List til bt.dk.

Sukkerchok-stjernen Malene Qvist, der har en fortid som makeup-artist var veloplagt konferencier ved åbningen af Stylebox i Lyngby Storcenter.

Direktøren er da også overbevist om, at StyleBox-konceptets tilgængelighed og rimelige priser vil tiltrække en stor skare af nye kunder, der tidligere har opfattet selvforkælelse som en ekstravagant luksus.


- Jeg tror helt sikkert, at vi udvider kundegruppen med StyleBox. Og vi ser meget gerne, at det får et folkeligt præg. Af samme grund er konceptet bygget op som et værksted, hvor man skal kunne se, at der bliver arbejdet. Vi vil rigtig gerne sende et signal om, ''gå dog bare derind'', også selvom du måske ikke har behov for at købe noget den dag. Gå ind, tal lidt og kig på det.

En af Stylebox' rutinerede stylister og en Vidal Sassoon-inspireret bob.


Det er professionelle brands, som Smashbox, Bare Minerals, O.P.I., Essie, CND Shellack og ghd, som StyleBox har i sortiment, og kædens 'menukort' byder bl.a på behandlinger fra 125 kr. (O.P.I Express Manicure) til 1495 kr. (for en fuld brudeopsætning inkl. konsultation). I anledning af åbningen frister StyleBox desuden med et hav af gode tilbud. For 995 kr. (normalpris 1530 kr.) kan man f.eks få en komplet 'Total Treat' makeover, som inkluderer vask, klip, ghd styling, makeup og neglelak.

Se hele menukortet her: www.stylebox.dkSelvom StyleBox tager sine spæde barneskridt i hhv. Lyngby Storcenter d. 11. juni og Fields d. 12. juni, skal konceptet ikke opfattes som et københavnerfænomen.

- Planen er at vi kommer til at konvertere en række af de Esthetique butikker, som vi overtog d. 1. maj. Og vi synes hverken at fynboerne eller jyderne skal snydes for konceptet, siger Terje List, der endnu ikke vil afsløre hvor og hvornår kædens nye styling-slaraffenlande spirer frem.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.