Helena Christensen foran den legendariske dør til 10 Downing Street i London.
Helena Christensen foran den legendariske dør til 10 Downing Street i London. Foto: JUSTIN TALLIS

Fredag aften valfartede moderigtige VIP'ere til Downing Street 10, hvor premierministerfruen, Samantha Cameron, holdt hof.

Designeren Donatella Versace, skuespillerinden Salma Hayek og Vogues amerikanske chefredaktør, Anna Wintour, var blandt pingerne, der skød den britiske modeuge i gang ved Sam Cams modeuge-reception.

De rød-hvide farver var også repræsenteret ved festlighederne. Endda på smukkeste vis, for Danmarks fotogene 'eksportvare' - den 44-årige supermodel og lingeri-designer Helena Christensen - minglede med resten af mode-sjakket i de historiske omgivelser.

KLIK FOR STORE FOTOS:


Helena Christensen er i London for bl.a at promovere sin spritnye lingeri-kollektion for den tyske trusse-mastodont Triumph, der også ejer Sloggi og Valisere. På Valentinsdag d. 14. februar kastede supermodellen glans over åbningen af Triumphs modeuge-pop-up shop - Maison Triumph - ved Covent Garden.

Modemagasinet Marie Claire, der var på pletten i Triumphs pop-up shop, spurgte Helena Christensen om, hvilken britisk designer, der ville kunne friste supermodellen til at gøre comeback på catwalken.

- Vivienne Westwoods shows har altid været fantastiske. Hun er en fascinerende og inspirerende kvinde, og jeg elsker hendes tøj. Jeg elsker hendes sind - den måde hun tænker på - og hvordan hun får det frem i sine kollektioner. At være med i hendes shows var som at være en del af en optræden, så jeg ville helt sikkert gøre det for hende igen, hvis hun spurgte mig, siger Helena Christensen.

London Fashion Week A/W 2013 løber af stablen fra d. 15. februar til og med d. 19. februar 2013 www.londonfashionweek.co.uk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.