Nu kan du finde Helena Christensens tætsiddende Maison Martin Margiela for H&m kjole til halv pris! Foto: Imagewire/H&M
Nu kan du finde Helena Christensens tætsiddende Maison Martin Margiela for H&m kjole til halv pris! Foto: Imagewire/H&M
Kniber det stadig med at finde den perfekte kjole til julens fester?

Det findes der heldigvis råd for hos 'fast fashion'-pusheren H&M, der har sat udsalgsskiltet i det virtuelle vindue.

Blandt high-street-kædens vifte af bh'er, bluser og budget-fund, finder man ganske overraskende H&Ms seneste designer-kollaboration med Maison Martin Margiela blandt de nedsatte varer.Forklaringen på hvorfor den belgiske designers kollektion, der blev lanceret for under en måned siden (d. 15. november), allerede er på tilbud skal ifølge New York Magazine tilskrives udbud og efterspørgsel.

I designer-kollaborationernes 'barndom', bl.a i 2004 da H&M lancerede husets Karl Lagerfeld kollektion, blev der produceret så få enheder af hver style, at de blev revet væk. H&Ms kollektioner i samarbejde med Lanvin, Stella McCartney, m.fl blev så store tilløbsstykker, at det var lukrative tider for forbrugere, der hamstrede med henblik på videresalg (på bl.a Ebay og Trendsales) til overpriser.

Ifølge New York Magazine har H&M med Maison Margiela kollektionen dog endelig skruet op for kvantiteten. Der er ganske enkelt flere varer på hylden, så færre forbrugere går forgæves, og H&M får en større del af kagen (og opportunistiske Ebay-sælgere brænder inde med usælgelige varer...).

HELENAS SEXEDE SAG


Blandt de nedsatte Maison Martin Margiela styles er Helena Christensens sexede, knælange kjole i jersey og stretch-læder, der er inspireret af et bildæk. Den findes (i skrivende stund) i størrelse 34 -42 og er sat ned fra 1999 kr til 1000 kr.


Find Helenas sølvneglelak (DS Radiance) hos OPI til 125 kr www.magasin.dk
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.