bi Støving har i samarbejde med modesitet Miinto.dk sat sig for at interviewe kendte danskere om mode. Kan de lide at shoppe? Hvad ser vi dem aldrig i, og hvad er deres trick til at se så hamrende godt ud til enhver tid? Denne gang har Ibi taget en snak med den 20-årige sanger, Christopher.

Af Ibi Støving

Læs hele artiklen på Miinto.dk

Han ligner en blond, ung Tom Cruise og kunne sagtens være ny, sprød mandemodel for kæmpe kampagner over hele kloden hos Abercrombie & Fitch , Tommy Hilfiger eller Ralph Lauren. Men han er ikke model. Han er sanger med hele hjertet. Han er kvik, humoristisk, og synger med en nerve, en indlevelse og en ægthed så man har lyst til at tude. Samtidig klæder han sig som han ser ud: Ungt, klassisk og afslappet.

Spiller mode en rolle for dig i dit daglige liv?

- Jeg er selvfølgelig ret påvirket af det faktum at jeg laver musik og står med min debutplade og forhåbentlig et gennembrud foran mig – og derfor skal jeg tænke på ting som ’image’ og hvad jeg gerne vil signalere så det går op i en højere enhed med min musik.

Har du nogen tatoveringer?

- Nej, men jeg har da leget med tanken. Hvem har ikke det? Hvis jeg skulle have en - skulle det have en musisk betydning. En old school mikrofon eller noget. Men det bliver bare så hurtigt så... middelmådigt.

Kan du lide at shoppe?

- Jeg kan være totalt oppe at køre til at begynde med – men så sker der noget med mig – og jeg synker sammen på den nærmeste stol og er helt drænet. Især når det har været med min mor eller kæreste. 'Jeg skal hjem nu', tænker jeg.

Men tager du en mode-chance engang imellem?

- JA da – jeg var den første i drengegruppen til at investere i et par jægerstøvler.

Er du typen der tænker ’Når jeg får mange penge skal jeg have et dyrt ur’?

- JA! Men jeg kan ikke så godt lide den der sølv eller platin urrem som Rolex har – så hvis jeg kunne beholde uret og så sætte en fed tyk flettet læderrem på – så ville jeg synes det var fedt. Især hvis det var Rolex Submarine eller Bulgari.

Der findes også Hublot – det er gummi og guld. Måske det er noget for dig?

- Jeg er ikke til gummi. Hvis du forstår sådan en lille én?”

Han bryder ud i det største grin…

- Aj pjat, gummi holder - bare ikke i ure.

Har du haft en tøj-revolution da du var teenager – altså opgøret med forældrene?

- Nej , jeg har aldrig været i krig med min mor og far. Jeg har aldrig haft brug for at være rebelsk eller mod deres regler og principper. Og har aldrig brugt sort eyeliner eller lavet mega store huller i bukserne i trods.

Hvad skal piger ikke troppe op i?

- De skal ikke komme i tøjte-kluns. Jeg synes ikke der skal vises for meget – det må gerne være klassisk og fint. Jeg synes det er fedt når smukke piger er underspillet og har løse skjorter eller bluser på – helst mørkt– og piger med store bryster ikke klæder sig i stramme t-shirts.

Er du Hat-mand eller hue-mand?

- Ibi, jeg har jo den gyldne hat, siger han og blinker indforstået, som om jeg skulle vide noget om en gylden hat.

Den gyldne hat? Hvilken hat er det?

- Det er Hat-ten!. Den kan man ikke få nogen steder. Jeg har aldrig gået med hat eller hue eller kasket indtil… jeg fandt den gyldne hat. Den er sweet. Jeg elsker den. Lidt a la Bruno Mars - det er ikke en gangsterhat, men kort i skyggen - den sidder perfekt på mig.

Jeg kender det godt. Sådan en hat har jeg også. Når den bare sidder som den skal.

Hvad ser vi dig heller aldrig i?

- Speedos kommer jeg aldrig i - stramme underbukser er ikke mig. Og hvad angår badeshorts har jeg altid været til Bermuda – men har nu lavet et modigt spring og købt badebukser fra Ralph Lauren som er lidt kortere.

- Og så kan jeg ikke fordrage neonfarvet tøj. Og t-shirts med neon skrift på. Det var det grimmeste ever, da de var på mode. Læs hele artiklen og få et smugkig ind i Christophers garderobe på Miinto.dk.