Sir Bob Geldof og Paula Yates yngste - Pixie Geldof - havde valgt at garnere sit look med Maison Martin Margielas 'candy clutch' for H&M, da hun deltog ved MTV Europe Music Awards i Frankfurt i går.
Sir Bob Geldof og Paula Yates yngste - Pixie Geldof - havde valgt at garnere sit look med Maison Martin Margielas 'candy clutch' for H&M, da hun deltog ved MTV Europe Music Awards i Frankfurt i går. Foto: JOHANNES EISELE
Kridt stiletterne, for på torsdag (d. 15. november) går det løs på Hm.com og i udvalgte H&M butikker, når den svenske high street-gigants Maison Martin Margiela kollektion sættes til salg.

Kollektionens lookbook er forlængst sivet ud på internettet (SE DEN I LINKET FORNEDEN), og de fleste har allerede forelsket sig i en (eller flere) af den avantgardistiske, belgiske designers mange styles for 'fast-fashion' huset.

Begejstringen for designerkluns til 'funktionær-venlige' priser er dog ikke forbeholdt almindelige dødelige. Supermodellen Helena Christensen har således afsløret, at hun altid stiller sig i kø, når en ny H&M designerkollektion lanceres. Og ved MTV EMA Awards i Frankfurt i går 'flashede' Sir Bob Geldofs yngste datter - Pixie Geldof - sit smarte fund fra H&Ms Maison Martin Margiela spritnye kollektion - en skinnende, pink clutch til 399 kr, der til forveksling ligner en lækkerbisken fra Anthon Berg.


(Slik - Pixie Geldof havde garneret sit look (kjolen er fra House of Holland) med Margiela for H&Ms flotte clutch)

(Arm Candy -Clutchen fra Maison Martin Margiela for H&M findes i pink eller sølv til 399 kr stk Hm.com)

(Ved kollektionens kendis-lancering i New York i sidste måned hankede skuespillerinden Mena Suvari op i sit arm candy fra Margiela. Body med bh tryk er også fra kollektionen og står til 349 kr.

Designeren Maison Martin Margiela, der bl.a har arbejdet for Jean Paul Gaultier, grundlagde sit firma i 1988, og præsenterede sin første kollektion i eget navn i 1989. Kollektionen for H&M er skabt på baggrund af designerens arkiver, og er 'remixed' versioner af Margielas designs igennem de sidste 25 år.

TRE FULDTRÆFFERE FRA MARGIELA FOR H&M:

SKO

Wedges med plexihæl (i rød, sort og beige til 1799 kr stk) og knælange læderstøvler (1799 kr) uden hæl er lidt af det lækre til fødderne, som Margiela for H&M kollektionen byder på.

LÆDER

Der bliver rift om denne fantastiske bikerjakke til 1999 kr.


DISCO

Legesyge leggings med spejleffekt fuldender sæsonens festlooks 349 kr.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.