New York Magazine har døbt den bosniske supermodel Andrej Pejic 'verdens smukkeste dreng'. 20-årige Pejic har prydet forsiden af utallige glittede magasiner, som i-D Magazine og Out. Jean Paul Gaultier skruede den smukke dreng ned i en æggende meshkjole ved designerens Haute Couture show i Paris i denne måned. Og nu barsler modens 'cross-dressing'-yndling, der fik sit store gennembrud i 2010, med sit eget tv-show

Ifølge mode-sitet Frockwriter.com er optagelserne til Pejics show i fuld gang i New York. Her følger et filmhold Andrej Pejic igennem dagens dont i modens mangfoldige univers. Den præcise dato for den blonde bosniers tv-debut, melder Pejics modelbureau DNA intet om, men ivrige kønsdebattører er angiveligt allerede i gang med at spidse pennen.

I 2011 faldt den 'smukke dreng i dametøj' således Daily Mails journalist Amanda Platell for brystet:

- Det er det ultimative had til kvinder, at skabe en halvt-mand, halvt-kvinde skabning, fordi piger ikke er gode nok til jobbet. De er alt for, lad os indse det drenge - kvindelige. Selv når de er døden nær af sult, lød en snas af Platells harmdirrende kommentar.

Kritikken, der omgærder Pejics flydende køn, ser supermodellen dog ud til at tage med stoisk ro:

- Måden jeg ser ud på er en meget personlig ting. Da jeg startede med at eksperimentere, var det for at gøre mig selv glad, for at kunne se mig selv i spejlet og være tilfreds. Jeg var aldrig i drag eller sådan noget. Det handlede altid om, at jeg gerne ville se smuk ud, ligesom en pige ville gøre det, sagde Pejic til New York Magazine sidste år.