Udsigten til lange dage ved katederet, slatne leverpostejsmadder og lektier i stedet for leg, kan tage pippet fra enhver lille skolesøgende sjæl. Dog ikke prinsesse Isabella, der sprudlede af smil og begejstring, da hun 'debuterede' som skolepige foran Amalienborg i går.

Iført en sommertop med blomsterprint og peplum (skød), shorts, farverig skoletaske og chikke sandaler i kernelæder stillede den 6-årige charmetrold scenevant op til fotografering sammen med Kronprinsparret. Billederne af den royale rollings første skoledag er siden kommet alverdens medier i hænde, bl.a den amerikanske netavis - The Huffington Post - der med fede typer skriver, at prinsesse Isabella er et lille stilikon.

Prinsesse Isabellas første skoledag Renæssancedans med Contrap

- Mellem Isabellas skælmske poseringer, peplum-toppen med blomsterprint, mor og fars kærlige blikke, så tror vi, at dette må være en af de mest nuttede og fashionable skole-starter vi har oplevet i nyere tid - eller i det mindste siden Isabellas bror, prins Christian, startede i børnehave, skriver Huffington Post, der også havde et godt øje til prinsesse Isabella i 2012, hvor amerikanerne døbte Isabella en cool, lille 'hipster'.

- Der er få ting, der luner vores hjerter mere, end synet af royale rollinger, der er på vej i skole for første gang. Med al den pomp, pragt og nuttethed, der følger med, svarer det til at se et spædbarn iført smoking ved højlys dag, skriver Huffington Post.

Stilikon, hipster eller 'too cool for school' - prinsesse Isabella har heldigvis prioriteterne i orden midt i den store stil-ståhej.

- Jeg glæder mig mest til lektier, sagde Isabella inden hun drog mod Tranegårdskolen i Gentofte i går.

TV: Se prinsesse Isabella fortælle om, hvad hun glæder sig til ved første skoledag

Er du på mobilen - se tv-klippet her