Hollywood-ikonet, Harvey Keitel, er en af Pradas nye modeller.
Hollywood-ikonet, Harvey Keitel, er en af Pradas nye modeller.

Den 73-årige karakterskuespiller, Harvey Keitel, har flekset sit gudsbenådede talent i et imponerende antal film, siden debuten i 1967 i Martin Scorseses 'Who's That Knocking at My Door'.

Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Smoke og Bad Lieutenant, er blot en snas af de mange mesterværker, som Keitel har brilleret i.

(Foto: Harvey Keitel i rollen som den sympatiske cigarhandler Auggie Wren i filmen 'Smoke' fra 1995)

Ifølge Women's Wear Daily får Keitel-fans dog snart en mere forfængelig (og fåmælt) side af deres idol at se.

Pradas designer, Miuccia Prada, har nemlig givet herremodellerne fra Pradas efterår/vinter 2012 kampagne løbepas. Og i næste måned entrerer designeren med et nyt kuld af karismatiske plakatdrenge, som skal give modehusets forår/sommer 2013 kampagne kant og 'coolness', heriblandt Harvey Keitel.

(Foto: Prada A/W 2012 med bl.a Gary Oldman og Willem Dafoe i de bærende roller)

I sidste sæson hed husets herremodeller bl.a Gary Oldman, Jamie Bell, Willem Dafoe og Garrett Hedlund. De erstattes nu af det purunge 'Lawless'-talent, Dane DeHaan, 'Sin City'-stjernen, Benicio Del Toro, Harvey Keitel, m.fl. (Fotos: Prada S/S 2013)

Kampagnen er skudt af den britiske fotograf David Sims, hvis kundekartotek inkluderer navne, som Alexander McQueen, Alexander Wang, Balenciaga og en syndflod af glittede modemagasiner.

- En kunstfærdig brug af lys og skygge skaber storslåede silhuetter. Til tider er skuespillerne næsten helt opslugt af mørket, for senere at blive indrammet af blændende lys. I en verden der er fyldt med hvid støj, er effekten både moderne og tidløs, siger Miuccia Prada om Sims sort/hvide kampagnefotos til britisk Vogue.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.