Sangerinden Katy Perry var iført smaragdgrønt ved Carole Kings hyldest-show i Hollywood i denne uge.
Sangerinden Katy Perry var iført smaragdgrønt ved Carole Kings hyldest-show i Hollywood i denne uge. Foto: FRED PROUSER

Året 2013 bærer håbets farve, spår Pantone, der just har afsløret hvilken farve der bliver det kommende års store trend-nuance.

Pantone, der som fast tradition giver deres bud på 'årets farve' i december måned, så 2012 igennem de mandarin-farvede 'Tangerine Tango' briller.

Og vil man være med på noderne i 2013, er den funklende, smaragdgrønne juvel-farve - emerald green - åbenbart en sikker investering.

Ifølge The Telegraph, når Pantone-panelet bl.a frem til 'årets farve' ved at granske de forskellige trends og tendenser i tekstilbranchen, underholdningsindustrien og modebranchen (f.eks på Hollywoods røde løbere og til modeshows).

(Foto: Hertuginden af Cambridge funklede i smaragdgrøn kjole i London i sidste uge (vi ved nu hvorfor...))

Den smaragdgrønne farve var da også rigt repræsenteret hos adskillige af de store modehuse, da de løftede sløret for deres S/S 2013 kollektioner. Gucci, Burberry, Kenzo, Zac Posen, m.fl har således alle den funklede nuance på menuen. Og herhjemme har Tabernacle Twins nærmest dedikeret hele deres forårskollektion til den grønne farve.(Foto: Gucci det grønne hjørne ved husetst S/S 2013 show)

I pressemeddelelsen, som Pantone har sendt ud i forbindelse med årets farvevalg, skriver de bl.a, at de tror på, at den smaragdgrønne farve vil gøre sig bemærket igennem hele 2013.


(Foto: Burberry S/S 2013)

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.